Aviagen Anadolu’nun canlı teslimatları Volvo Kamyon güvencesinde

Aviagen Anadolu’nun canlı teslimatları Volvo Kamyon güvencesinde

Türk tavukçuluk sektörüne hizmet veren Aviagen Anadolu iki adet Volvo FM 330 6x2 kamyon teslim aldı.

Türkiye'de yatırımlarına Mayıs 2001'de başlayan Aviagen Anadolu firmasının Türk tavukçuluk sektörünün et yönlü damızlık ihtiyacının önemli bir bölümünü kendi tesislerinde ürettiği ve dağıtımını gerçekleştirdiği belirtildi. Aviagen Anadolu, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı yeni Volvo FM 330 6x2 kamyonlar ile Türkiye’nin dört bir yanına günlük damızlık civcivlerini ulaştıracak.


Yeni Volvo FM kamyonların teslimat töreninde Aviagen Anadolu adına açıklama yapan Proje Müdürü Bülent Tanyıldızı, “Aviagen Anadolu olarak yıllık 11.000.000 dişi damızlık civciv üretimi yapmakta ve Türkiye'nin yıllık damızlık civciv ihtiyacının büyük bir kısmını yerel üretim olanakları ile tek başına karşılayacak kapasiteye ulaşmış bulunmaktayız. Ürünlerimizi, Türkiye’nin pek çok iline ulaştırıyoruz. Lojistikte hiçbir sıkıntı yaşamamız bizim için çok önemli. Bu nedenle performansı yüksek, güçlü, kaliteli ve yakıt tasarrufu konusunda iddialı kamyonlara ihtiyacımız var ve Volvo FM’ler üstün özellikleri ile beklentilerimizi tam olarak karşılıyor. Yeni teslim aldığımız Volvo FM’lerin performansı, Volvo Kamyon ile uzun yıllar iş birliği içerisinde olacağımızın sinyallerini veriyor” şeklinde konuştu.


Volvo Kamyon Bölge Müdürü Emre Kirazcı ise araç teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Volvo FM’ler yurtiçi taşımacılık da kalite, güç ve yüksek performanslarıyla ön plana çıkıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra yakıt tasarrufu ile de Aviagen Anadolu’nun beklentilerini en iyi şekilde karşılayacağımıza eminiz. Aviagen Anadolu için zamanında ve güvenli teslimat çok önemli. Bu nedenle Volvo FM kendilerine iyi bir iş ortağı olacak” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.