Avis - Budget Group Yıllık Toplantısı Türkiye'de Yapıldı

Avis - Budget Group Yıllık Toplantısı Türkiye'de Yapıldı

Avis’in, Türkiye’deki 40. yılını kutlama vesilesi ile Avis Budget Group üst yönetimi yıllık toplantılarını Türkiye’de gerçekleştirdi.

Otokoç Otomotiv’in, dünyanın öncü araç kiralama şirketi Avis & Budget Group ile ortaklığının 40. Yılı şerefine düzenlenen toplantı Avis&Budget Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ron Nelson, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Avis Budget Group EMEA Bölgesi Başkanı Larry de Shon ve Avis&Budget Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici’nin katılımı ile 14 Ekim Salı günü Grand Tarabya Oteli’nde gerçekleştirildi.

Avis&Budget Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ron Nelson toplantıda yaptığı konuşmada, Avis Budget Group’u değerlendirdi. Nelson; “Avis Budget Group olarak, Avis, Budget ve Zipcar markalarıyla dünya genelinde 10.000 lokasyonu ile 500 bin araçlık bir filo yönetmekteyiz. Geçen yıl gerçekleşen 130 milyon kira günü ile 8 milyar dolarlık bir gelir elde ettik. Avis ve Budget markaları ile tüm dünyada yükselen hacimle birlikte büyümeye devam ediyoruz. Zipcar, Payless ve A-pex yatırımları ile de finansal gücümüzü arttırıyoruz” şeklinde konuştu.

Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Avis ve Budget markalarının geçmişten bugüne gösterdiği büyüme başarısının altını çizen Nelson, “Avis – Budget Türkiye EMEA Bölgesinde müşteri memnuniyetinde yarattığı performansıyla dikkat çekiyor. Koç Grubu ile 40 sene önce başlayan uyumlu ve güçlü ortaklığımızın bugün geldiği noktada Avis & Budget Türkiye’nin performansı ile uluslararası arenada almış olduğu ödüllerin bu başarının en güzel göstergeleri olduğunu düşünüyorum. İşbirliğimizin nice 40 seneler devamını diliyorum” dedi.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ise yaptığı değerlendirmede, “Bu yıl Avis’in 40. Yılını kutluyoruz ve aynı zamanda Avis Budget Group’un tüm EMEA bölgesinden 100’ün üzerinde ülkenin katıldığı lisansiye toplantısına ev sahipliği yapıyoruz. Bu bizi ayrıca gururlandırıyor.” dedi ve ekledi “Avis Türkiye’nin bu büyüklüğe ulaşmasında Koç Holding ve Avis Budget Group’un 40 yıldır sürdürdüğü güçlü iş ortaklığı çok önemli katkılar sağlıyor ve bu sayede araç kiralama işimiz artan bir ivmeyle pazarın üzerinde bir büyüme gösteriyor.”

Otomotiv perakendeciliği iş birimini de bünyesinde barındıran Otokoç Otomotiv’in büyümesinde Avis’in katkısının önemine değinen Özdemir, “Otokoç Otomotiv bu yıl toplamda 3,6 milyar TL ciro gerçekleştirecek. Bu cironun 1 milyar TL’si araç kiralama işimizden geliyor.” dedi.

Toplantıda değerlendirmede bulunan Avis&Budget Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici; Avis Budget Group’un ve Koç Holding’in her zaman yaptıkları tüm yatırımları ve girişimleri desteklediklerini ve Türkiye’nin Avis Budget Group nezdinde çok önemli bir iş ortağı olduğunu belirtti ve “Şu anda 4 ülkede 84 ofisle 28.000 araç parkı ile hizmet veriyoruz, yeni ülke yatırımlarımız devam ediyor, çok yakında Avis Budget Group’un yeni markası olan Zipcar’ı ilk lisansiye ülke olarak lanse edeceğiz.” dedi. 

 

otokoc-otomotiv-genel-muduru-gorgun-ozdemir--avis-budget-group-ceo-ron-nelson.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.