Avis & budget Uluslararası ödülünü aldı

Avis & budget Uluslararası ödülünü aldı

Avis Budget Group, yıllık Avis ve Budget markalarının lisansiye toplantısını ilk defa bir arada Türkiye’de yaptı.

İstanbul’da 110 ülkeden toplamda 500 katılımcının yer aldığı toplantılarda ev sahibi ülke olan Avis ve Budget Türkiye uluslararası ödüllerin de sahibi oldu.

Türkiye’de araç kiralamanın tarihini başlatan Avis Türkiye, Üstün Başarı Ödülü’nü almaya hak kazanırken, Türkiye’nin en hızlı büyüyen araç kiralama şirketi Budget Türkiye ise, en büyük ödül olan  “Yılın Lisansiye Ülkesi” olarak ödüllendirildi.

Avis ve Budget EMEA (Avrupa Afrika, Ortadoğu ve Asya) bölgesinde yer alan ülkeler arasında, müşteri memnuniyeti, geliştirilen yeni işbirlikleri ve yaratıcı pazarlama uygulamaları gibi alanlarda yapılan değerlendirmeler neticesinde, Avis ve Budget Türkiye gösterdikleri yüksek performans ile Avis & Budget Group tarafından bu ödüllere layık görüldü.

Avis ve Budget Türkiye, EMEA (Avrupa Afrika, Ortadoğu ve Asya) bölgesinde yer alan ülkeler arasında Yılın Lisansiye Ülkesi ödülünü son 5 yıl içinde 2 kez almaya hak kazanan tek Avis ve Budget ülkesi olarak dikkat çekiyor.  

Avis&Budget Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici yaptığı değerlendirmede, Avis’in Türkiye’deki 40. Yılı şerefine İstanbul’da düzenlenen Avis&Budget Group yıllık lisansiye toplantısında her iki markamız ile ödül almanın ayrı bir mutluluk ve gurur vesilesi olduğunu söyledi. Avis’in Türkiye’de araç kiralama sektörünü yoktan var ettiğini ve 40 yılda sunduğu öncü ve yenilikçi hizmetlerle sektörü şekillendirdiğini dile getiren Ekici, yalnızca Türkiye sınırları içinde değil Azerbaycan, Kuzey Irak ve Kazakistan gibi yakın coğrafyada da aynı kalitede hizmet sunduklarını belirtti. Budget’ın yenilikçi ve dinamik yapısıyla Türk araç kiralama sektöründe örnek bir başarı hikayesi olduğunu da ifade eden Ekici; “Türkiye pazarına girişinden çok kısa bir süre sonra Budget sektörde en büyük ikinci şirket konumuna geldi. Bu başarının arkasında uyguladığımız yenilikçi ve fark yaratan hizmetler yatıyor. Budget’ın dinamik ve müşteri odaklı yaklaşımları öncelikle sadık müşteri kitlesinin teveccühünü kazandı, şimdi 110 ülke arasında bu başarımızın tescil edilmiş olması bizleri ayrıca gururlandırdı.” şeklinde konuştu.

avis-odul.jpg

 

avis-emea-toplanti-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.