Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı sona erdi

Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı sona erdi

Goodyear lastiklerinin kullanıldığı Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı sona erdi.Avrupa’da Formula 1’den sonra en çok seyirci çeken, pistte Goodyear lastiklerinin kullanıldığı heyecan dolu Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı başarıyla tamamlandı.

Goodyear’ın 9 yıldır lastik tedarik ettiği ve ilk ayağı İtalya Misano’da başlayan Avrupa kamyon yarışları Fransa Le Mans’da son buldu. Goodyear, özel olarak üretilen Kamyon Yarışları Lastikleri ile tüm takımları sezon boyunca destekledi.
2011, 2012 FIA Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonu olan Jochen Hahn ile yine geçmiş yıllarda şampiyon olan Antonio Albacete arasında Goodyear lastikleri ve MAN marka kamyonları kullanarak gerçekleşen heyecan dolu yarış, oldukça ilgi gördü. 

2013 kamyon yarışları programı 10 ayaktan oluştu ve serinin tüm lastikleri Avrupa Kamyon Yarış serisi organizatörü TRO (Kamyon Yarış Organizasyonu) tarafından sağlandı. Özellikle Avrupa’da yapılan kamyon yarışları için tasarlanıp geliştirilen 315/70R22.5 Goodyear Kamyon Yarış lastiklerinin performansından tüm sürücüler memnun kaldı. Goodyear Kamyon Yarış lastiği, laboratuvarlarda ve pistlerde geniş çaplı testler sonucunda geliştirilerek, yalnızca özel kullanımının getirdiği zorlu teknik gereksinimleri karşılıyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.