Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışları’nda Goodyear Konuşuldu

Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışları’nda Goodyear Konuşuldu

Goodyear lastiklerinin kullanıldığı heyecan dolu Avrupa FIA 2013 Kamyon Yarışı başarıyla tamamlandı.

Goodyear, Avrupa Kamyon Yarış Şampiyonası'na 9 yıldır lastik tedarik ediyor. Bu sezon on ayak üzerinden gerçekleşen şampiyona İtalya Misano'da başlayarak, Fransa Le Mans’da son buldu.

Onaylanan tek örnek

Goodyear, özel olarak üretilen Kamyon Yarışları Lastikleri ile tüm takımları sezon boyunca destekledi. FIA 2013 Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası için özel olarak tasarlanan ve geliştirilen Goodyear lastikleri, “Federation Internationale de l’Automobile” (FIA) tarafından onaylanan tek örnek oldu.

Sürücüler memnun

2013 kamyon yarışları programı 10 ayaktan oluştu ve serinin tüm lastikleri Avrupa Kamyon Yarış serisi organizatörü TRO (Kamyon Yarış Organizasyonu) tarafından sağlandı. Avrupa'da yapılan kamyon yarışları için tasarlanıp geliştirilen 315/70R22.5 Goodyear Kamyon Yarış lastiklerinin performansından tüm sürücüler memnun kaldı. Goodyear Kamyon Yarış lastiği, laboratuarlarda ve pistlerde geniş çaplı testler sonucunda geliştirilerek, yalnızca özel kullanımının getirdiği zorlu teknik gereksinimleri karşılamakla kalmayıp, Goodyear ürünleri için uygulanan tüm mevcut kalite standartlarıyla ve Avrupa UNECE Regülasyonu 54 ile de uyumlu. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.