Aygaz 4.kez ihracatın yıldızı oldu

Aygaz 4.kez ihracatın yıldızı oldu

LPG markası Aygaz, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin 4’üncü kez düzenlediği İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nden bu yıl da ödülle döndü.

Aygaz, “Mineral Yakıtlar İhracatı” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.  LPG sektörünün lider markası olan Aygaz, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İKMİB) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği İhracatın Yıldızları Ödüllerinde “Mineral Yakıtlar İhracatı” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kurulduğu 1991 yılından bu yana kimya sektöründe ihracat yapan Türk firmalarının ihracatlarının artmasını, ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesini ve yeni pazarlara açılmalarını amaçlayan İKMİB’in düzenlediği törende, en fazla ihracat yapan birlik üyeleri, ödülleriyle buluştu.

Kimyanın farklı alt sektörlerinde faaliyet gösteren 10 binden fazla ihracatçı firmayı temsil eden İKMİB bu yıl sekiz kategoride ilk üçe giren 84 firmayı ödüllendirdi. Törende Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en güvenilir otogaz ve tüpgaz markası Aygaz, “Mineral Yakıtlar İhracatı” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenlenen ödül töreninde, Aygaz adına ödülü Aygaz LPG Temin ve Ticaret Yöneticisi Can Koka Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister’in elinden aldı.

aygaz-ihracat-odulu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.