Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri

Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri

Ulaştırma sektörünün en prestijli ödüllerinden biri kabul edilen “Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri”, Kaptanlar Kulübü tarafından 15 Eylül 2015 Salı günü Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Şehirlerarasından şehir içine, servisten turizme kadar tüm otobüs kaptanlarını bir çatı altında toplayan Kaptanlar Kulübü tarafından düzenlenen “Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri”, 15 Eylül'de İstanbul Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde ulaştırma sektörünün önde gelen isimlerinin de katıldığı törenle sahiplerine verildi. Kulübün web sitesi www.kaptanlarkulubu.org üzerinden yapılan yaklaşık 500 başvuruyu titizlikle inceleyen Kaptanlar Kulübü yöneticileri, ön elemeyi geçen toplam 40 kaptan adayını jüriye ve halkoylamasına sundu. İki hafta boyunca site üzerinden verilen 5000'den fazla oy ve jürinin değerlendirmesi sonucunda; Otokar Servis, Bridgestone Şehirlerarası, Isuzu Turizm ve Temsa Şehir İçi Ayın Kaptan Şoförleri olmak toplam 4 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

   Sunuculuğunu CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün'ün yaptığı, Kaptanlar Kulübü'nün kurucuları Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk tarafından organize edilen ödül törenine; TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, IPRU Genel Başkanı Fatih Tamay, UYOF Genel Başkanı İmran Okumuş, İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu, TTDER Başkanı Yardımcısı Mehmet Öksüz, TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, TOFED Genel Sekreteri Mevlit İlgin, sektör duayeni Mehmet Öksüz ile İETT, İstanbul Otobüs A.Ş., Emniyet Genel Müdürlüğü, Otokar, Brisa, Isuzu, Temsa, Karsan, Voith, Turkcell, Mobiz ve Filotürk'ün yöneticileri katıldı.

katilimcilar-2-001.jpg

Törende ödül alan kaptanlar ve firmaları şu isimlerden oluşuyor:

Otokar Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

  • Fatih Özcan (Turex) - Temmuz'15
  • Nazım Koca (Şennik Turizm) - Ağustos'15
  • Burhan Ertekin (Ertekin Turizm) – Eylül'15

Bridgestone Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

  • Vural Bayri (Vangölü Turizm) - Temmuz'15
  • Cesur Öz (Ş.Ceylanpınar Turizm) - Ağustos'15
  • Niyazi Laçin (Metro Turizm) - Eylül'15

Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

  • A.Metin Gürkan (Başaran Turizm) - Temmuz'15
  • Serkan Babacan (Ege Hakan Turizm) - Ağustos'15
  • Mustafa Sarıtosun (Mesnevi Turizm) - Eylül'15

Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

  • Cuma Güneş (İETT) - Temmuz'15
  • Dursun Maşacı (İETT) - Ağustos'15
  • Rüstem Aksoy (İstanbul Otobüs A.Ş.) - Eylül'15

   Törende ayrıca, ulaştırma sektörüne uzun yıllar hizmet vermiş Mehmet Buldurgan'a Kaptanlar Kulübü ve tüm federasyon başkanları tarafından Sektör Üstün Hizmet Ödülü verildi.

   Bir sonraki ödül töreni; Ekim, Kasım, Aralık Ayın Kaptan Şoförlerini ödüllendirmek üzere Aralık ayında düzenlenecek. Başvurular kulübün websitesi www.kaptanlarkulubu.org üzerinden alınmaya başlandı.

 

bridgestone-sehirlerarasi.jpg

isuzu-turizm.jpg

otokar-servis.jpg

sektor-ustun-hizmet-odulu.jpg

temsa-sehirici.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.