Aytemiz Ve Şahsuvaroğlu Grup’tan İş Birliği

Aytemiz Ve Şahsuvaroğlu Grup’tan İş Birliği

Aytemiz, otomotiv sektörünün köklü firmalarından Şahsuvaroğlu Grup’la Türkiye distribütörü olduğu SsangYong markası için önemli bir anlaşmaya imza attı. Aytemiz, SsangYong kullanıcılarına avantajlı yakıt alım imkanı sunacak.

Aytemiz, otomotiv sektörünün köklü firmalarından Şahsuvaroğlu ile önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attı. SsangYong markasının Türkiye distribütörü Şahsuvaroğlu ile yapılan anlaşma kapsamında SsangYong araç satın alanlar ya da hali hazırda sahip olan kullanıcılar Aytemiz Kartlarıyla anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından avantajlı yakıt alımı yapabilecek. SsangYong araç sahipleri, SsangYong’un tüm satış ve servis noktalarından Aytemiz Kartlarını temin edebilecekler.

Sektörde yapılan iş birliklerinin öneminin altını çizen Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek Şahsuvaroğlu ile yapılan anlaşmaya ilişkin “Normalleşme döneminde tüm sektörler yavaş yavaş canlanmaya başlıyor. Aytemiz olarak farklı firmalarla yapılan iş birlikleri sayesinde bu canlanmanın daha da hız kazanacağına inanıyoruz.  Bununla birlikte Aytemiz Kart özelinde de sektöründe öncü birçok kurum ve kuruluşla iş birliği gerçekleştiriyoruz. Şimdi ise SsangYong markası ile iş birliklerimize bir yenisini daha eklemenin memnuniyetini yaşıyoruz. Otomotiv sektörünün ilklerine ve birçok başarılara imza atan Şahsuvaroğlu Grubun Türkiye Distribütörü olduğu SsangYong markası ile imzaladığımız bu anlaşma ile SsangYong sahipleri artık Türkiye genelinde anlaşmalı istasyonlarımızdan avantajlı yakıt alımı yapabilecekler.” dedi.

aytemiz-kurumsal-iletisim--pazarlama-direktoru_ozge-kansu-gokcek_temmuz....jpg

Aytemiz’le yaptıkları anlaşmayla ilgili olarak Şahsuvaroğlu Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu da, “Bu anlaşmada kazanan SsangYong müşterileri olacak.”  dedi. Şahsuvaroğlu açıklamasında “Güney Kore’nin ilk 4x4 Suv üreticisi olan SsangYong markasını 2007 yılında ülkemize getirdik. Birçok altyapı yatırımı ile birlikte dünyanın en büyük SsangYong plazalarını kurarak müşterilerimize modern tesislerde %100 müşteri memnuniyeti sunmayı ilke edindik.  Markamızı tercih eden müşterilerimiz için ülkemizin en değerli akaryakıt şirketlerinden biri olan Aytemiz ile iş birliğine giderek avantajlı yakıt alımı sağlayan özel bir kampanyaya imza atmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen SsangYong araç sahipleri, ONAY yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Aytemiz Kartları üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYAD’larını aralarında birer boşluk bırakıp kısa mesaj olarak göndererek kartlarını aktif hale getirmeleri yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.