Aziziye Transport’un filosu DAF ve TIRSAN araçları ile büyüyor

Aziziye Transport’un filosu DAF ve TIRSAN araçları ile büyüyor

Aziziye Transport 2 adet DAF XF105.460 Optimizer’ı ve 2 adet TIRSAN yeni nesil perdeli mega semi-treyleri DAF-TIRSAN Otomotiv düzenlenen törende teslim aldı.

Düzenlenen törene Aziziye Transport Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Türkoğlu ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü Lale Bayoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

Aziziye Transport Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Türkoğlu törende yaptığı açıklamada ‘DAF çekicileri yüksek kalitesi sayesinde sağladığı performans ve yakıt tüketiminde sağladığı büyük avantajlar nedeniyle tercih ediyoruz’ dedi. Tırsan ile işbirliğini devam ettirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkoğlu ‘Tırsan’ın satış sonrası servislerinde uzman personeller tarafından verilen hizmetler, hızlı çözümler sunabilmeleri ve her konuda müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurulmaları bizim için çok önemlidir. Amacımız müşterilerimize kaliteli araçlar ile güvenli hizmet verebilmektir.’ dedi.

Merkezi Erzurum olan Aziziye Transport yurtiçinde inşaat malzemesi, temizlik maddeleri, mermer, seramik, züccaciye, mobilya ve gıda maddesi gibi farklı sektörler için hızlı taşımacılık çözümleri sunmaktadır.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.