Babacan Nakliyat “DAF” dedi

Babacan Nakliyat “DAF” dedi

Babacan Uluslararası Nakliyat 7 adet DAF XF105.460 Optimizer’ı düzenlenen törende teslim aldı.

Gerçekleştirilen törene Babacan Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erden ve DAF-TIRSAN Otomotiv Servis Müşteri Danışmanı Cenk Algül katıldı.

Babacan Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erden gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘DAF araçlarını tercih etme nedenimiz, DAF-TIRSAN Otomotiv satış sonrası hizmet olanaklarının memnuniyet vericiliği, uzman personel kadrosunun müşteriye kolay ve hızlı çözüm sunabilmesi ve araçların ikinci el değerinin yüksek olmasıdır. Ayrıca şu anda filomuzda 30 adet DAF çekicimiz bulunmakta, DAF araçlarının sağlamlığından ve performansının yüksekliğinden emin olduğumuz için yeniden DAF markasını tercih ettik’ dedi.

1994 yılında kurulan ve merkezi Kayseri’de bulunan Babacan Uluslararası Nakliyat, mobilya, inşaat malzemeleri ve tekstil alanında hizmet vermektedir. Ayrıca firma Türkiye’nin yanı sıra uluslararası taşımacılık alanında Danimarka'dan Kazakistan'a geniş bir pazarda varlığını devam ettirirken, Avrupa ülkelerinin tamamına, Balkanlar, Ortadoğu, Türkiye Cumhuriyetleri ve Orta Asya ülkelerine de lojistik hizmeti sunmaktadır.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.