Bakan Nihat Ergün, Körfez Geçişi’nde inceleme yaptı

Bakan Nihat Ergün, Körfez Geçişi’nde inceleme yaptı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapımı hızla devam eden İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü şantiyesinde ve Gebze bölgesinde incelemelerde bulunana Ergün, Kocaeli Dilovası ile Yalova Hersek arasında yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’nün şantiyesinde projenin geldiği son noktayla ilgili bilgi aldı.

Dünyanın en uzun köprü geçişlerinden biri olacak proje ile ilgili şantiye sorumlularının verdiği brifing de inşaat aşamasıyla ilgili bilgi alan Ergün, Kocaeli ile Yalova’yı ve İstanbul ile İzmir’i birbirine bağlayacak otoyol projesi üzerinde yer alan Körfez Geçişi Köprüsü’nün dünya ticareti ve ulaşım açısından da önemine değindi.

Şantiye alanını dolaşan ve denizden de köprü ayaklarının inşaatını inceleyen Ergün, ‘’Bugün çok önemli bir proje olan Körfez Geçişi Köprüsü’nün inşaatında çalışmaları yerinde görme imkanına sahip olduk. Hızlı bir şekilde yükselmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz’’ ifadesini kullandı.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.