Bakımlarını Mercedes yetkili servislerinde yaptıranlar kazanıyor

Bakımlarını Mercedes yetkili servislerinde yaptıranlar kazanıyor

Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası otobüslerinin bakımlarını yetkili serviste tam olarak yaptıran Mercedes kullanıcılarını ödüllendiriyor.

Mercedes-Benz Türk A.Ş Yetkili Bayii Mengerler tarafından 1 milyon kilometre boyunca otobüslerinin servis bakımlarını düzenli olarak yaptıran şehirlerarası çalışan otobüs kaptanlarına altın ve gümüş rozet takıldı. Mercedes-Benz Türk A.Ş Yetkili Bayii Mengerler’in Otogar Şubesinde düzenlenen rozet alma törenine Mercedes Benz Türk Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bahattin Kılıçaslan, Mengerler Genel Müdür Yardımcısı Burak Ataman, Mengerler Teknik Müdürü Siegfried Vogt, Mengerler Otobüs Servis Müdürü Yaşar Altıntaş ve ödül almaya hak kazanan kaptanlar katıldı.


Kaptanlar Altın ve Gümüş rozet almaya hak kazandı

Kayda değer bir kilometre süresince servis bakımlarını yetkili serviste yaptırarak önemli bir atılım yapan İstanbul Seyahat Yaşar Özdemir, Erzurum Esedaş Fahrettin Kaplan altın rozet ödülünü İstanbul’da alırken, aynı şekilde altın rozet ödülünü almaya hak kazanan Esedaş’dan Selami Arslan da ödülünü Erzurum’da aldı. Mercedes Benz Türk Bayisi Mengerler, Özgür Petrol’den kaptan Burhan Gümüş’ü, Tozcanlar Tur’dan Kaptan Fuat Tozcan’ı ve Özsema Tur’dan Kaptan Ahmet Özçelik’i de Gümüş Rozetle ödüllendirildi. Mercedes-Benz Türk A.Ş Satış Sonrası Hizmetleri Otobüs Müdürü Bahattin Kılıçaslan araç bakımlarını yetkili servislerde yapan firmaları ve kaptanları tebrik ederek yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Mercedes-Benz Türk olarak otobüs dünyasında kaptanların çok özel bir konuma sahip olduklarının ve büyük önem taşıdıklarının bilinciyle kaptanlara ve müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yaptığımız bu çalışma ile kaptanlarımıza rozetlerini takıyoruz. Ben Mercedes kullanıcılarını bu hassasiyetinden ötürü kutluyorum. Araçların bakımını düzenli olarak ve aksatmadan gerçekleştirmek önemli bir başarıdır. Araçların kontrolü ve dolayısıyla yolcularının güvenliğini ön planda tutan firmaları ve kaptanlarını tebrik ediyorum.”

www.tasimacilar.com


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.