Balıkesir Uludağ Turizm 15 Safir Plus aldı

Balıkesir Uludağ Turizm 15 Safir Plus aldı

Balıkesir Uludağ Turizm 15 adetlik anlaşmasının 8 adeti olan Safir Plus otobüsleri teslim aldı.

Filodaki Temsa marka araç sayısı 35’e ulaştı. Firma sahibi Özdemir Şengörenoğlu, 2+1 koltuklu 10 adetlik otobüs yatırımında bulunacaklarını belirterek, “Bunlar 5 adet Maraton VIP, 5 Safir Plus VIP olabilir” dedi.

Filosunda 100’ü özmal olmak üzere 120 aracı bulunan Balıkesir Uludağ Turizm 15 adetlik Temsa Safir Plus anlaşmasının 8’ini filosuna kattı.  Araçların teslimine yönelik Balıkesir Uludağ Turizm merkezinde bir tören düzenlendi. Törene Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, firma çalışanları, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, İzmir Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim katıldı. 

2 milyon 300 bin yolcu hedefi

Törende açıklamalarda bulunan Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, 2015 yılını yüzde 15’lik bir büyüme ile 2 milyon seviyesinde yolcu ile kapattıklarını vurgulayarak, “Yeni otobüs yatırımları ile birlikte bu yıl da yine yüzde 15 civarında bir büyüme elde etmeyi ve 2 milyon 300 bin seviyesine gelmeyi hedefliyoruz. Şu anda 40 ile taşıma yapıyoruz. Sezonda yeni hatlar  da oluşturacağız. Balıkesir’den Ankara-İstanbul-Antalya Alanya-Isparta Denizli var. Genel ağırlığımız İstanbul-İzmir hattında. İzmir her yarım saatte seferimiz var. Körfez geçişi hizmete girdiğinde Biz Balıkesir-İstanbul seferlerini artırabiliriz. Her saate bir sefer koyabiliriz. Şu anda 18 sefer var. Sahil taraflarına sefer sayılarımızı da artırabiliriz” dedi.

Duyduğumuz memnuniyetle yeni yatırımda  tercih Temsa oldu 

Temsa ile çok uzun yıllara dayanan bir işbirliği süreci yaşadıklarını belirten Özdemir Şengörenoğlu, “15 Safir Plus araçla birlikte Temsa marka araç sayımız 35’e çıkıyor. Geçen yıl aldığımız 2+1 Safir ve Prestij araçlardan çok memnun kaldık. Yakıt yönünden ve işletme giderleri yönünden rakamlar bizi memnun eden seviyede oldu. Diğer marka ürünlere göre yüzde 3’lük bir avantajı tespit ettik. Yolcu memnuniyetinin ölçümlemesini de yapıyoruz. Yolcular da araçların konfor düzeyinden memnun. Satış sonrası hizmet sürecinde de yaşadığımız sorunlarda hızlı çözümler bulunduğunu gördük ve bizim de yeni yatırım sürecinde tercihimiz Temsa oldu dedi.

Temsa sektöre rekabet getirdi

Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu Temsa’nın son dönemde üretimini gerçekleştirdiği otobüslerle sektörde kendisini kanıtladığını vurgulayarak, “Bu kalitede üreticilerin olması rekabetçi bir ortam yaratılması açısından da önemliydi. Bu da sektör mensuplarını memnun eden bir gelişme. Ben başarılı çalışmalarından dolayı Temsa yönetimine ve Sayın Murat Anıl ile ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İstanbul-İzmir otoyolu ile yolcu sayısı artacak

İstanbul-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçişi ile yolcu sayısının artacağını düşündüklerini belirten Özdemir Şengörenoğlu, “İstanbul-Bursa arasında gemi yolcusunun en az yüzde 50’sinin kara tarafına kayacağını düşünüyoruz. Havayolundan da kayma olabileceğini düşünüyoruz. 3.5 saat çok iddialı bir süre.  Bence otobüsle süre 5 saati bulabilir. Ama yine de otobüs tarafına yolcu tercihinde artı yazacak bir durum. Şu anda geçiş ücretinin ne olacağı asıl önemli bir nokta. Bence yeni markalar bile bu hat üzerinde taşımacılık yapmak üzere sektöre girebilir. İstanbul-İzmir Otoyolu ile çok şey değişecektir.  Sektörümüz için umarız hayırlısı olur” dedi. 

Balıkesir Uludağ kurumsal kimliği ile örnek bir firma

Törende konuşan Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da, Balıkesir Uludağ Turizm ile uzun yıllara dayanan işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Biz birçok kez dile getirdik, yine de söylemeden geçemeyeceğim. Bizi en çok sevindiren işbirlikleri tekrar edenler oluyor. Çünkü burada siz pazara sunduğunuz ürünlerin başarısını ve müşteri memnuniyetini çok daha iyi görüyor ve mutlu oluyorsunuz. Balıkesir Uludağ Turizm de özellikle Marmara ve Ege hattında kurumsal kimliği ile çalışan, müşteri memnuniyetine çok büyük önem veren, örnek  bir firma. İstanbul-İzmir otoyolu ve Körfez geçişi ile birlikte bu hatta çok önemli gelişmeler olacak. Sektöre yeni fırsatlar getirecek. Balıkesir Uludağ Turizm bu yeni fırsatlara Temsa ürünleri ile hazır. Safir Plus araçlarımızın Balıkesir Uludağ Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. 

uludag-turizm-(1).jpg

uludag-turizm-(2).jpg

uludag-turizm-(3).jpg

uludag-turizm-(4).jpg

uludag-turizm---temsa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.