Bariyer önlemi alınıyor

Bariyer önlemi alınıyor

İBB ve İETT yapılan başvuru sonucu, durak işgallerine önlem amacı ile otobüs durakları çevresine, İBB Yol ve Bakım Müdürlüğü tarafından bariyer kurulma çalışmaları başladı.

İstanbul Avrupa yakasında Toplu taşıma hizmeti veren Mavi Marmara Ulaşım A.Ş Başkanı Ramazan Gürler ve yönetim kurulu tarafından iletilen şikayet başvurusu sonuçlandı.

Mavi Marmara A.Ş Başkanı Ramazan Gürler ;’’Beylikdüzü Marmara Park Real durağı üst geçitten Real durağına kadar bariyer talebimiz kabul edildi ve İBB Yol ve Bakım Müdürlüğü tarafından çalışmalar başladı.

Otobüs şoförlerimiz duraklara nizami olarak yanaşmakta zorlu çekmekte ve bunun arkasında cezai işleme tabii oluyorlar. Ticari taksiler, minibüsler, servis araçları ve özel araçlar tarafından duraklarımız işgal ediliyor, şoförlerimiz ile işgal edenler arasında zaman zaman durağa yaklaşma konusunda tartışma yaşanıyor sürekli.

Yazılı müracaatımıza cevap veren İBB ve İETT yöneticileri ilk defa İstanbul genelinde uygulama olarak bizim bölgeden başladılar.

Firmamız otobüsleri İETT denetiminde çalışmakta olup, kurallara göre hareket etmekte, İstanbul Ayrupa bölgesinde Büyükçekmece, Küçük Çekmece, Silivri, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Avcılar, Bakırköy, Çatalca, Kıraç, Hadımköy, Gürpınar, Mimarsinan bölgelerine 422 otobüs ile hizmet vermekte olup, günlük 200.000 civarı, aylık olarak 6-7 milyon yolcuya da hizmet vermekte" dedi.

Başkan Gürler, şoförlere ve işletmecilere, uzmanların katılımı ile trafik ve davranış kuralları, iletişim, halkla ilişkiler ve İETT mevzuatı ile eğitim seminerleri verdiklerini belirterek, ‘’bütün amaçlarının İstanbul halkına kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak’ ’dedi

Başkan Gürler, İBB ve İETT yöneticilerine teşekkür ederiz. İşletmecilerimize, şoförlerimize ve yolcularımıza hayırlı olsun, ‘’yolcu menfaatine olacak hizmetlerimiz devam edecek’’, ifadelerini kullandı.

 

mavi-marmara-as.-baskani-ramazan-gurler.jpg

bariyer-onlem-1.jpg

bariyer-onlem-2.jpg

 

bariyer-onlem-3.jpg

 

bariyer-onlem-4.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.