Barsan'dan Tekzip

Barsan'dan Tekzip

Barsan Global Lojistik (BGL), 3 Ocak 2013 günü "Barsan’a şirket boşaltma davası açıldı" başlığı ile sitemizde yayınlanan habere tekzip metni göndermiştir.

CEVAP/DÜZELTME METNİ

Barsan Global Lojistik (BGL) adı altında gümrükleme şirketi olarak kurulan müvekkil Şirketler, bugün gümrükleme, uluslararası kara-deniz-hava-demir yolu nakliye, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, stok yönetimi ve dağıtım gibi lojistiğin tüm alanlarında küresel ölçekte uluslararası, entegre lojistik hizmet veren, Türkiye'de Merkez Ofis'in planlama, denetleme ve koordinasyonunda 16 Bölge Direktörlüğü, 12 lojistik merkezi ve 34 gümrük önü ofis, Avrupa'da Almanya ( Frankfurt-Remschied, Nurnberg, Stutgart ). Fransa( Paris ), İngiltere (Coventry).İtalya( Modena), İspanya (Barcelona), Slovakya( Bratislava) olmak üzere 6 ülke 9 lokasyonda , Amerika'da Miami, New York, Los Angeles, Chicago olmak üzere 4 lokasyonda, Uzakdoğu ve Asya'da Çin( Şanghay, Yiwu), Hong Kong, Güney Kore ( Busan), Özbekistan (Taşkent) 4 ülke ve 5 lokasyonda ve Orta Doğu 'da Irak'ta depolama merkezleri ve ofisleri ilehizmet veren firmalardır. Bu nedenle müvekkil Şirketler hizmet verdiği sektörlerde her zamanöncü olmuş, lider firmalardır.

Taşımacılar.com haber ve internet sitesinin, www.tasimacilar.com uzantılı internet sitesinde 03.01.2013 tarihinde yayınlanan '"Barsan'a şirket boşaltma davası açıldı" başlıklı yazıda;

Mustafa Ülkan Delikan tarafından açılan davanın lojistik sektörünün dev firmalarından olan Barsan Şirketler Grubu aleyhine açıldığı gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılmıştır. Oysa ki. Barsan Şirketler Grubunun Mustafa Ülkan Delikan ile her hangi bir ortaklıkları bulunmamaktadır. Mustafa Ülkan Delikan tarafından Barsan Şirketler Grubu aleyhine değil, hissedarı olduğu De-Ka Gümrük Müşavirliği A.Ş. şirketinin yönetim kurulu üyeleri ve murakıpları olduğunu iddia ettiği şahıslara açmıştır. Dolayısıyla bahsi geçen dava tamamen De-Ka Gümrük Müşavirliği A.Ş. ile De-Ka Gümrük Müşavirliği A.Ş.'nin halen ortağı olan Mustafa Ülkan Delikan arasındaki ihtilafların yanlış ve yanıltıcı şekilde basına yansıtılmasıdır.

Barsan Şirketlerinin hiçbir şekilde haberde iddia edilen "şirket boşaltma" eylemi ile ilgisi bulunmamaktadır. Anılan yazı adeta Barsan Şirketler Grubunun asılsız iddialar ile farklı bir yöne çekilmek istendiği izlenimini uyandırmaktadır. Barsan Şirketler Grubu, ulusal ve uluslararası piyasada haklı bir itibar kazanmış ve bu piyasalarda birçok şirkete hizmet veren, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, yasalara uygun davranan, doğrulu]/ve dürüstlükten taviz vermeyen, bu konularda büyük özen gösteren, yasalara uyum sürecini tamamlamış, kurallara riayet eden Şirketlerdir.
Belirtilen nedenlerle kamuoyunun objektif gerçekler ile bilgilendirilmesi zarureti hâsıl olmuştur.

Kamil Barlın, Barsan Global Lojistik A.Ş., Barsan Global Lojistik ve Gümrük Müşavirliği A.Ş. vekili Av. Yunus Egemenoğlu
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.