Başak Turizme 21 adet D-Max teslimatı gerçekleştirildi

Başak Turizme 21 adet D-Max teslimatı gerçekleştirildi

Anadolu Isuzu’nun Ankara’daki bayisi Gençler Otomotiv tarafından Ankara menşeli Başak Turizme 21 adet çift kabinli D-Max teslimatı gerçekleştirildi.

Isuzu D-Max’ler, turizm firmalarını da tercihi olmaya devam ediyor. Anadolu Isuzu Ankara Bayisi Gençler Otomotiv tarafından Ankaralı turizm sektörü firmalarından Başak Turizm’e 21 adet çift kabinli D-Max teslimatı gerçekleştirildi.

Düzenlenen teslimat törenine Gençler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tanrıkulu, Gençler Otomotiv Şirket Müdürü Ebru Darıcılı ve Başak Turizm Şirket Müdürü Osman Alabaş katıldı. Ankara’da kurulduğu yıldan itibaren Türkiye genelinde verdiği hizmetler ile sektörün tanınan firmaları arasında yer alan Başak Turizm, 21 adet çift kabinli Isuzu D-Max alımı ile son model araçlarla günümüz teknolojisine ayak uydurarak, emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha gözler önüne serdi. Törende D-Max’in güçlü teknik özelliklerine değinen Başak Turizm şirket müdürü Osman Alabaş, “Gerek dayanıklılığı, kalitesi ve estetik görüntüsü, gerekse düşük yakıt tüketimi, yaygın servis hizmetleri ve uygun bakım maliyetleri ile çevremizdeki filoların öncelikli tercihi olan D-Max’ler ile biz de filomuzu güçlendirdik. Almış olduğumuz 11 adet 4x4 T ve 10 adet 4x2 Limited araçla ilgili bizlere hem uzun soluklu iş ortağı, hem de samimi bir dost olarak yardımcı olan Gençler Otomotiv’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Gençler Otomotiv şirket müdürü Ebru Darıcılı ise konuşmasında “Müşterilerimizle kurduğumuz uzun yıllara dayalı ilişkilerimize D-Max’in kalitesi de eklenince ticaret yapmamız daha da kolaylaştı. Başak Turizm’e, Isuzu D-Max’i ve Gençler Otomotiv’i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.