Başbakan Erdoğan, Özel Halk Otobüs esnafı ile buluşuyor

Başbakan Erdoğan, Özel Halk Otobüs esnafı ile buluşuyor

İstanbul Özel Halk otobüs camiası, 15 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakanla buluşacak

İstanbul Özel Halk otobüs camiasının Aralık ayında yaptığı TBMM ziyareti sırasında Sayın Başbakan’a Toplu ulaşım sektörü sorunları ile ilgili dosyayı sunarak İstanbul’da büyük buluşmaya davet etmişlerdi.

15 Şubat Cumartesi Haliç Kongre Merkezi

Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, Genel kurul sonrası yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini, Özel Halk otobüsleri Esnaf odası ve Halk otobüs şirket yöneticileri bir araya gelerek yaptıkları toplantılar neticesinde, Sayın Başbakan Erdoğan’ın 15 Şubat Cumartesi saat 17.00 ‘de Haliç Kongre merkezinde Özel Halk otobüsleri camiası ile bir araya geleceğini söyledi.

4 maddelik dosya sunulacak.

Başbakan Erdoğan’a temel sorunlar ile ilgili 4 maddelik bir dosya sunulacağını söyleyen Başkan Ovacık, KDV indirimi, toplu ulaşım yasası, UKOME’de temsil hakkı ve ücretsiz yolculuklar ile ilgili katkıların ele alınacağı sorunları içeren dosyayı kendilerine verileceğini söyledi.

Büyük buluşmanın çok önemli olacağını söyleyen Başkan Ovacık, Büyük buluşma hazırlıklarının devam ettiğini ve bütün esnafın aileleri ile birlikte Haliç Kongre merkezinde olması gerektiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.