Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan Olgun Çelik fabrikasına ziyaret

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan Olgun Çelik fabrikasına ziyaret

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve ticari araçlar için yaprak yay üretimi yapan Olgun Çelik A.Ş’yi ziyaret etti.

Volkswagen, Volvo, Ford, Daimler ve Iveco gibi dünyanın en büyük ana sanayileriyle çalışan Olgun Çelik A.Ş fabrikasını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a Olgun Çelik A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say ve Genel Müdür Ahmet Kanbolat tarafından firma ve üretim tesisleri hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sırasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a açıklamalarda da bulunan Olgun Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say, Olgun Çelik A.Ş’nin dünyanın dört bir tarafına ihracat yaptığını belirterek 34 aydır müşterilerine sıfır hata ile sevk yaptıklarının ifade etti.

“500’den fazla kişiye istihdam sağlıyoruz”

Türkiye’nin 2023 ihracat hedeflerinde otomotiv sektörünün büyük rol oynayacağına inanan Say, Olgun Çelik A.Ş’nin Türkiye’nin büyüyen ekonomisine katkıda bulunmasından ve 500’den fazla kişiye istihdam sağlamalarından dolayı gurur duyduğunu belirterek, Olgun Çelik A.Ş’nin başarı grafiğinin günden güne yükseleceğini belirtti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Kanbolat ise Arınç’ın gerçekleştirdiği ziyaretin kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Kanbolat başarıya giden yolun inovasyon yaratmaktan geçtiğini önemle vurgulayarak Olgun Çelik A.Ş’nin sektöründe yeniliklerin öncüsü olduğunu ve başarı kaynaklarının teknolojiye yön vermek olduğunu söyledi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.