Başer Otomotiv ve TIRSAN Ankara’da bayilik için imza attı

Başer Otomotiv ve TIRSAN Ankara’da bayilik için imza attı

Ankara menşeli ağır ticari araç sektörünün önemli bayileri arasında yerini alan Başer Otomotiv ile TIRSAN arasında bayilik sözleşmesi imzalandı.

Ankara menşeli ticari araç sektörünün önemli bayilerinden Başer Otomotiv ile ağır ticari araç sektörünün bilinen ismi TIRSAN arasında bayilik sözleşmesi imzalandı.

Ford Otosan bayisi Başer Otomotiv’in 4S konseptiyle yenilenen Gölbaşı tesislerinde düzenlenen imza törenine BAŞER Otomotiv Genel Müdürü Veysel Başer, TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başer Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mustafa Danacı, Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Mustafa Yılmaz ve il çevresinde faaliyet gösteren nakliye firmalarının yetkilileri katıldı.


“Gerçekleşen iş birliği ile müşteriler de kazanacak”

İmza töreni öncesi Başer ailesine övgü dolu sözlerle konuşmasına başlayan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, başer ailesinin sektör içinde hem duruşuyla hem de müşteri memnuniyeti ile sektörün önemli kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Değişen ticari koşullara uygun olarak yeniden yapılanmasının müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yeni tesislerle sektöre hizmet vermesinin iş azminin önemli göstergesi olduğunu belirten Nuhoğlu, gerçekleştirdikleri iş birliği ile bölge müşterisinin de kazanacağını vurguladı.

“Rekabette müşterilerimizin yanındayız”

Uluslararası ve yurtiçi nakliyenin giderek daha zor şartlarda yapıldığını ve rekabetin zorlaştığını vurgulayan Çetin Nuhoğlu, “Yatırım malı üretiyor ve satıyorsanız bu yatırım malının arkasında durduğunuzu müşterilerinize göstermeniz gerekmektedir. Bunu en iyi şekilde ürünle beraber sunduğunuz hizmetlerle sağlarsınız. Biz de giderek artan rekabette mücadele veren müşterilerimizin memnuniyetine odaklı hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Böylece müşterimizi destekliyoruz” dedi.

Finansmandan ikinci el araca ve kiralamaya kadar her ihtiyacın karşılanması gerektiğini ifade eden Nuhoğlu, “TIRSAN olarak Ford bayisi Başer Otomotiv ile bu bölgede önemli başarılara imza atacağız. Hem Ford hem de TIRSAN ailesi olarak müşterilerimizin bize ulaşabileceği konumda olmaya çok önem veriyoruz. Bu birlikteliğin sektör için çok önemli bir birliktelik olduğunu belirterek, işbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.


“Mutlu müşteri memnuniyeti zirvede kalanın temelini oluşturuyor”

Ford Otosan’ın da bayisi olan Başer Otomotiv Genel Müdürü Veysel Başer, ağır ticari araç segmentinde Ford Otosan bayileri arasında 9 yıldır lider olduklarını söyledi.

Uzun yıllar bu liderliği korumanın temelinde memnun ayrılan müşterilerin olduğunu belirten Başer, Müşteri ve hizmet kalitemizi daha üst seviyeye çıkarmak hedefiyle tesisimizi teknolojik ekipmanlar ile donatarak, bu yeni yapılanma ile birlikte eskiden ayrı ayrı yürütülen satış, servis, yedek parça, ikinci el hizmetlerini birleştirdik. Bu günde hizmetlerimize bir yenisini ekleyerek treyler sektöründe lider TIRSAN ile imza töreni için toplanmış bulunuyoruz. Artık çekici müşterilerimize TIRSAN treyler ürünlerini de aynı noktada sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile kendini ispat etmiş lider marka TIRSAN ile yapmış olduğumuz bu anlaşma ile daha da güçleneceğiz ve müşterimize daha da kapsamlı hizmet vereceğiz” diyerek birlikteliğin ülkeye ve müşterilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

7.500 m2 kapalı toplam 25.000 m2’lik alan

Basın mensuplarına tesis gezdiren Başer Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mustafa Danacı ve Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Mustafa Yılmaz, gölbaşı şubesinin 7 bin 500 m2 kapalı alan olmak üzere 25 bin m2 alan üzerine kurulu olduğunu söyledi.

60 adet personel ile ağır ticari araç müşterilerine hizmet verdiklerini söyleyen Danacı “Mevcut yedek parça stoklarımıza ilave olarak TIRSAN için de yedek parça deposu oluşturduk. Bu konudaki hedefimiz müşterimizin sorununu en kısa sürede çözerek servisten mutlu ayrılmasını sağlamaktır. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek TIRSAN’ında bünyelerine katılmasıyla tesise eklemeler yapıldığını ifade etti.

İmza töreni sonrasında Nurol İnşaat ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık’a araç teslimatı gerçekleştirildi

Konuşmaların ardından Nurol İnşaat Tic. A.Ş’ye KässbohrerLowbed ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’a TIRSAN Damper teslimatı yapıldı.

Teslimat töreninde TIRSAN araçlarının tercih sebebini kalite olarak özetleyen Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç ‘TIRSAN Damper’i kalitesi ve performansı nedeniyle tercih ettik. Yeni alımlar da planlıyoruz ve TIRSAN Damper ile devam edeceğiz. TIRSAN sektörde kalite ve güveni temsil ediyor. Yatırımımızı kalite ve güvene yapmış olduk’ derken, Nurol İnşaat Tic. A.Ş.’yi temsilen törene katılan İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı ise “KässbohrerLowbed’ler sağlamlığı ve kalitesi ile bildiğimiz araçlardır. Satınalma kararımızı verirken arkasında TIRSAN güvencesi olan KässbohrerLowbed’i seçmek hiç zor olmadı” şeklinde açıklama yaptı.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.