Basın mensupları MAN TGS EfficientLine’ı İzmir’de test etti

Basın mensupları MAN TGS EfficientLine’ı İzmir’de test etti

Türkiye’nin dört bir yanını gezerek görücüye çıkan MAN TGS EfficientLine’ın İzmir’de yapılan lansmanında basın mensupları TGS EfficientLine’ı test etme imkanı buldu.

Türkiye’yi dolaşan MAN’ın yeni çekicisi TGS EfficientLine, İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen test sürüşünde basın mensuplarından kullanım kolaylığı bakımından tam not aldı. MAN MAPAR Bayii İzmir Servisi’nin ev sahipliğinde İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen test sürüşüne MAN MAPAR Bayii İzmir Servisi Genel Müdürü Caner Perk ve Servis Müdürü Salih Zeki Tuğhan katıldı.


Program kapsamında açıklama yapan MAN MAPAR Bayii İzmir Servisi Genel Müdürü Caner Perk, MAN TGS EfficientLine’ın otomotik şanzımanlı olması sebebiyle sürücü hatalarını en aza indirdiğini ve bu sayede ciddi yakıt tasarrufu sağladığını belirtti. Perk, “MAN’ın yeni çekicisi TGS EfficientLine 100 km’de sağladığı 3 litre yakıt tasarrufu ile rakiplerine göre daha ekonomik bir araç. Aynı zamanda 500 kilogram hafif olması sebebiyle daha çok yükleme imkânı var. Ayrıca araca treyler takıldığında hız sabitleyici devreye giriyor ve 85 km hızın üstüne çıkmıyor. Kullanım açısından da çok rahat bir araç ve bu yeni çekici ile ciddi başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.


Ayrıca Perk, daha lansman aşamasında olan bu araçtan ciddi anlamada sipariş aldıklarını da sözlerine ekledi. www.tasimacilar.com 26.06.2012/18:01