Başkan Alpaslan’dan Psikoteknik Ve Src Konusunda Uyarı

Başkan Alpaslan’dan Psikoteknik Ve Src Konusunda Uyarı

Artvin Şoförler Odası Başkanı Ahmet Alpaslan, Psikoteknik ve SRC belgesi olmayan araç sürücülerini bir kez daha uyararak cezalı duruma düşmemelerini istedi.

Özellikle şirket ve resmi kurumlarda çalışan araçlarda çalışanların Psikoteknik ve SRC belgelerini almalarını özellikle tavsiye eden Artvin Şoförler Odası Başkanı Ahmet Alparslan, belgeleri olmadan yakalananların 690 TL para cezası ödemelerinin yanında araçlarının da bağlanacağı uyarısında bulundu. Alparslan, hiçbir şoför esnafının bu duruma düşmesini istemediğini belirtti.

‘Kaza olmaması, Artvin şoförlerinin farkıdır’

‘Zaten zor şartlar altında yaşamaya çalışan esnafımızın bu konularda dikkatli olmasında fayda var’ diyen Alparslan, detaylı bilgi için odadan bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi. Bu arada Alparslan, ‘yollarımız kaza için çok meyilli ve hatalı olmasına rağmen Ramazan Bayramı’nda Artvin’de trafik kazası olmadı, hiç kimse yaralanmadı ve kimseyi kaybetmedik’ diyerek şoförlere teşekkürlerini iletti. Sözlerine şöyle devam etti: ‘Bu beni gerçekten çok mutlu etmiştir. Bu da Artvin şoförünün farkını ortaya koyuyor’ dedi.

Öğrenci servisleri işlerini çok büyük bir ciddiyetle yapıyorlar

Öğrenci taşıyan araçların eksikliklerini gidermeye başladıklarını belirten Alparslan, okulların açılmasına bir ay gibi kısa bir zaman kaldığını hatırlatarak, ‘bir teşekkür borcumuzda öğrenci taşıyan kooperatifleredir’ dedi. Sözlerini şöyle sürdürdü:’işlerini çok büyük bir ciddiyetle yapıyorlar. Bugüne kadar görevlerini son derece dikkatle ve ciddiyetle yaptılar. Öğrencileri zamanında okula götürdüler, zamanında okuldan aldılar, işlerini hiç aksatmadılar. Hepimiz bundan mutluluk duyuyoruz. Öğrenciler, öğretmeniler, idareciler, veliler olarak yanı şekilde devam etmesini diliyoruz. 2013-2014 Eğitim –Öğretim Yılında da tıpkı 2012-2013 yılında olduğu gibi kazasız, belasız bir eğitim sezonu diliyorum ” dedi.

Hayati Akbaş- ARTVİN

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.