Başkan Topbaş’tan İETT çalışanlarına bayram ziyareti

Başkan Topbaş’tan İETT çalışanlarına bayram ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş görevi başındaki İETT çalışanlarını ziyaret ederek bayramlaştı.

Bayramlaşmak için İETT Edirnekapı garajına gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ı İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, genel müdür yardımcıları Mümin Kahveci, Dr. Hasan Özçelik, Dr. Maşuk Mete, daire başkanları, birim müdürleri, sendika ve dernek başkanları ile İETT çalışanları karşıladı. Topbaş; “medeniyetin ölçüsünü yakalamaya çalışıyoruz”
Bir şehrin medeniyet ölçüsünün, o şehirdeki insanların toplu taşıma araçlarını kullanma oranına bağlı olduğunu ifade eden Topbaş, “göreve geldiğimiz günden bugüne işte bu medeniyet ölçüsü dediğimiz seviyeyi yakalamaya çalıştık” diyerek İstanbullulara 53 bine yakın çalışanla hizmet verdiklerini kaydetti. Eksikliklerin zaman içerisinde tamamlanmaya çalışıldığını belirten Topbaş, yapılan çalışmalardan bahsederek, “Yeni otobüs alımlarımızla İstanbul’un toplu taşımasını daha konforlu hale getiriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın rahatça kullanabileceği otobüslerle seferlere çıkıyoruz. Otobüslerimizi özel araç konforuyla donatıyoruz. Hepsi klimalı. Halk otobüslerimiz için de yeni düzenlemelere gittik” şeklinde konuştu. “Ulaşım ne kadar kolay olursa yaşam da o kadar rahat olur”
İETT çalışanlarına sizlerin başarısı İstanbulluları mutlu eder diyen Topbaş, çalışanlara şunları söyledi; “Gündelik hayatta hizmet veren bir konumdasınız. İnsanların ulaşımları ne kadar kolay olursa yaşamları da o kadar rahat olur. Sizler bizi temsil ediyorsunuz. Çok zor şartlarda hizmet verdiğinizi biliyorum” “Ulaşımdaki kalite şehrin imajına yansır”
Toplu ulaşım bir hizmet sektörü olduğunun altını çizen Topbaş, “Ulaşımı bir şekilde destekleyeceksiniz. Burada gelir hesabı yapamazsınız. Ulaşımdaki kalite şehrin imajına yansır. Filomuza kattığımız yeni araçlardan dolayı da Sayın Genel Müdürüm ve ekibine teşekkür ediyorum. Gittiğim yerlerde İETT ile ilgili bir soru ile karşılaştığımda hemen Sayın Genel Müdürümün telefonunu veriyorum. Çünkü biz halkın denetimine tabiyiz. Halkın mutluluğunu sağlamak görevimizdir” şeklinde konuştu. Ziyaretleri sırasında mesai arkadaşlarının çocuklarıyla da bayramlaşarak onlara bayram harçlığı veren Topbaş, konuşmasının ardından personelle bayramlaşarak başka bir bayramlaşma programı için Edirnekapı İETT Garajı’ndan ayrıldı. Baraçlı; “İETT’nin tarihinde yeni sayfalar açmaya devam ediyoruz”
Törende İETT çalışanlarına hitap eden Genel Müdür Baraçlı ise, İETT’de bir sevgi ailesi oluşturma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Biz bu kurumu seviyoruz, biliyoruz ki sizlerde seviyorsunuz. Başkanımızın, 141 yıllık İETT’nin değişimi, yeniliği ve farklılığını ortaya çıkarmak adına bize verdiği vizyon doğrultusunda hareket ediyoruz. İETT’nin tarihinde yeni sayfalar açmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 22.08.2012 Saat:21:36