Batı Ro-Ro, yeni servis bilgilerini açıkladı

Batı Ro-Ro, yeni servis bilgilerini açıkladı

Batı Ro-Ro; Ukrayna, Belarus, Moldovya, Slovenya, Rusya ve CIS ülkeleri; Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan için yeni servis bilgilerini duyurdu.

Buna göre MV. AVIVA V.02 ETA Derince 18 Mart 2012, son yük kabul tarihi 20 Mart 2012, ETS Derince 21 Mart 2012 tarihinde olacak. Tüm paletli yükler Derince Limanı’nda, terminalde yahut geminin rampasında teslim alınarak herhangi bir noktaya taşınmak üzere Odessa Limanı’nda yolcunun adına temin edilen Batı Ro-Ro vagonlarına ve/veya kamyonlarına yüklenip, son teslim noktasına kadar gönderilebilecek.
5000 metrekarelik antrepo, 130 araçlık TIR parkı
Odessa Limanında 5000 metrekarelik transit kapalı antrepo, 130 araçlık TIR parkı, 500 binek araçlık otopark ile tüm yükleri elleçlemek imkanı, müşterilerin hizmetine sunulacak. 1 hafta önceden sipariş verilmesi durumunda ise mafiler, Ramp/Ramp olarak müşterilerin hizmetine sunulabilecek.
Taşımalar Ramp Derince / Ramp Odessa - Fot Derince / Fot Odessa yapılabileceği gibi dileyene, yükleyici adresinden müşteri adresine vagon üstü veya TIR üstü olarak teslim edebilecek. Ayrıca Derince Limanı’nda müşterilerin hizmetine verilecek Ukrayna plakalı dorseler, ister müşterilerin kapısında isterse limanda yüklenerek, istenilen adrese çekiciler ile teslim edilebilecek. www.tasimacilar.com 15.03.2012 / 16:49