Batu Lojistik, personeline koçluk hizmeti

Batu Lojistik, personeline koçluk hizmeti

Batu Lojistik, Coachus Gelişim ve Eğitim Merkezi ile yaptığı kurumsal koçluk anlaşmasıyla personelinin motivasyonunu arttırıyor.

Çalışanların güçlü yönlerini keşfetmesini ve geliştirmesini sağlayan koçluk hizmeti ile profesyonel hizmet anlayışı geliştirilirken aynı zamanda personelin doğru kariyer hedefleri bulması kolaylaşıyor.

Lojistik sektörünün üzerindeki hantallıktan kurtulduğunu belirten Batu Lojistik Genel Müdürü Taner Ankara, kurumsallığa yönelik benzer uygulamaların ve Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkan yeni lojistik modellerinin Türkiye’yi Lojistik sektöründe çok kilit bir noktaya taşıyacağını söyledi.

“Mutlu çalışan mükemmel hizmetin anahtarı”

Lojistik operasyonları yönetmenin oldukça stresli bir iş olduğuna değinen Taner Ankara, “Yaptığımız işin kalitesini büyük ölçüde personel belirliyor ve bu gerçek her sektörden birçok firma için geçerli. Bu nedenle önce personelimizin kendinden emin, yaptığı işten mutlu olmasını sağlamamız gerekiyor” şeklinde konuşuyor. Ankara, “Ne kadar kurumsal olduğunuzu işe gelirken de giderken de gülümseyen personel ve işinizi yaparken bıraktığınız izler gösterir. Biz hem personelimizin mutluluğu için hem de işimizi yaparken çevreye daha az iz bırakacak karbon ayak izi sıfırlama yöntemleri için projeler üretiyor, uyguluyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.