Bayraktar Grubu Bursa ile büyümeye devam ediyor

Bayraktar Grubu Bursa ile büyümeye devam ediyor

Otomotiv alanındaki yatırımlarıyla sektöre güç katan Bayraktar Grubu, perakende alanında hızla büyümeye devam ediyor.

Bayraktar Grup, hayata geçirdiği yatırımlarına son olarak Bursa’yı da ekleyerek perakende noktasını 5’e çıkarttı. 25 Mayıs Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız’ın katılımlarıyla kapılarını açan Bayraktar Otomotiv Bursa’da, grubun distribütörlüğünü yaptığı Citroën markasının satış ve satış sonrası servis hizmetleri, Bayraktar Grubu güvencesi ile sunulacak. Bayraktar Grubu Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar ile Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar’ın da hazır bulunduğu açılış törenine Bursa’nın iş ve cemiyet dünyasından önemli isimler de katıldı. İlk perakende noktasını 2008 yılında İzmir’de hizmete sunan Bayraktar Grubu, 2009 yılında İstanbul İstinye’deki hizmet noktasını açtı. Geçtiğimiz yıl otomotiv ve hizmet alanında hedeflerini büyüttüğü bir yıl oldu ve art arda İstanbul’da Çekmeköy’de ve Ankara’da yeni şubelerini hizmete soktu. Bugün ise otomotivin başkenti olarak kabul edilen Bursa ilinde distribütörlüğünü yaptığı Citroën markasını Bursalı otomobil severlerle buluşturuyor. Yaklaşık 1 milyon TL’lik tesis yatırımı ile oluşturduğu merkezde Citroën kullanıcılarına müşteri memnuniyeti ilkesiyle satış, satış sonrası ve servis hizmetleri sunacak. “Bursa güçlü bir pazara sahip”
Törende konuşma yapan Bayraktar Grubu Onursal Başkanı Hüseyin Bayraktar Citroën markası için verdikleri hizmetleri Bursalı otomobilseverlerle de buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Aslen Kayseriliyim ancak ikinci memleketim Bursa, çünkü askerliğimi Bursa’da yaptım ve bu dönemde çok yakın dostluklarım oldu. O dönemde de Bursa’da otobüs karoserisi ve otomobil alım satım işi yaptım. Böylelikle Bursa’nın nimetlerinden istifade etme şansına sahip oldum. Bursa ile duygusal bir bağım oluştu. Bursa gelir seviyesi yüksek güçlü bir pazara ve iyi bir potansiyele sahip. Ayrıca Bursa halkı kaliteden ödün vermeyen ve iyi hizmet bekleyen bir kitle. Biz de Bayraktar Grubu olarak ikinci memleketim olan Bursa’ya en iyi hizmeti sunacağız.”


“Burası müşterilerimizle buluşacağımız bir platfom”
Bayraktar Grubu olarak perakende yatırımlarına güçlü bir katkı daha sağladıkları için heyecan duyduğunu belirten Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ise şunları söyledi: “Otomotiv sektörü tüm sanayileşmiş ülkelerde ekonominin lokomotifi konumundadır. Otomotiv, demir çelikten petrokimyaya, servis sektöründen ulaşıma, eğitimden medyaya kadar birçok sektörün üretimini ve ticaretini arkasından sürükleyen çok kapsamlı bir sektör. Sektörümüz, yıllar içerisinde, gerek teknik bakımdan gerekse insan gücü ve çalışan kalitesi bakımından önemli bir konuma geldi. Otomotivin insanla, tüketiciyle buluştuğu en önemli platform ise perakende noktalarımız. Otomobil satış noktalarımız bizim halka dönük yüzümüz. Bayraktar Grubu olarak en çok önem verdiğimiz ve üzerine titrediğimiz konulardan birisi tüketiciyle birebir iletişimde olduğumuz perakende noktalarımızın hizmet kalitesi. Bursa ili Citroën markası açısından çok özel bir öneme sahip. Citroën ticari araç gamımızın lokomotif ürünü Nemo Türkiye’nin otomotiv merkezi olan Bursa’da üretiliyor. Aynı zamanda Türkiye’nin en sofistike müşterileri de Bursa’da yer alıyor. Bu da bizim Bursa için büyük hedefler koymamıza neden oldu ve doğrudan kendi şubemizi açmamıza neden oldu. Bursa’da bugün 30 kişi olan istihdamımızı çok daha yukarılara çıkartmayı arzu ediyoruz. Yatırımımızın Bursa için hayırlı olmasını ve ekonomimize katkı sağlamasını diliyorum.” www.tasimacilar.com 26.05.2012/15:13