Bekiroğlu Gıda Taşımacılığında Volvo FH’yi Tercih Etti

Bekiroğlu Gıda Taşımacılığında Volvo FH’yi Tercih Etti

Bekiroğlu Gıda ve Hayvancılık filosuna araç alımında Volvo FH çekiciyi tercih etti. Firma teslim aldığı yeni Volvo FH çekicileri yaş sebze ve meyve taşımacılığında kullanacak.

Balıkesir menşeli Bekiroğlu Gıda ve Hayvancılık zaman ve tasarrufun önemli olduğu yaş sebze ve meyve taşımacılığında düşük maliyeti de ön planda tutmak adına yeni Volvo FH 500 hp 4X2 çekicileri tercih etti.

Türkiye’nin 61 iline tenteli dorse ile yaş meyve ve sebze nakliyesi yapan Bekiroğlu, yoğun olarak Anamur-Mersin ile Alanya-Antalya, başta olmak üzere Akdeniz şehirleri ve Ege Bölgesi arasında hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanına taze ürünleri ulaştıran Bekiroğlu, aynı zamanda Banvit ürünlerinin nakliyesini gerçekleştiriyor.

“Gıda canlı bir üründür ve fire riski çok yüksektir”

40 milyon tonu aşan üretim değeri ile dünyanın önemli yaş meyve ve sebze üreticilerinden biri olan Türkiye’de meyve ve sebze taşımacılığına verilen önem her geçen gün daha da artıyor.

Gıdanın canlı bir ürün olduğu ifade eden Bekiroğlu Gıda ve Hayvancılık Firma Sahibi Mesut Türkden yaş sebze ve meyve’nin fire riski çok yüksek ürünler olduğunun altını çizerek neden Volvo’yu tercih ettiklerini şu sözlerle dile getirdi:“ Yaş meyve ve sebzede bu risk tüm diğer gıda ürünlerine göre yüksektir. Yaş meyve ve sebze lojistiğinde, ilk üretimden tüketiciye kadar devam eden süreçte ürünün kalitesini ve miktarını korumak da çok önemlidir. Depolanamayacak yaş meyve ve sebzeler, hasat edildiğinde hemen satış yerine ulaştırılmalı ve tüketicilerle buluşmalıdır. Küçük bir ihmal veya arıza tüm ürünlerin çöpe atılmasına neden olabilir. Bu nedenle yüksek performansından dolayı yeni Volvo FH’ı tercih ettik. Ayrıca, Volvo’nun hem ürün hem de satış sonrası hizmet kalitesi ile bizi asla yolda bırakmayacağını biliyoruz,” dedi. Türkiye’de yaş meyve ve sebzede üretimden tüketiciye ulaşana kadar olan maliyetlerin minimumda tutulmasının önemini belirten Türkden, “Volvo FH’ın sunduğu yakıt tasarrufu ve düşük bakım maliyetleri, operasyonlarımıza da yansıyacaktır.”

Yaş meyve ve sebze taşımacılığında zaman hayati değer taşıyor

Volvo Kamyon adına yeni FH’ların teslimatına katılan Bölge Satış Temsilcisi Cenk Aydoğan ise, Türkiye’de gıda sektöründe taşımacılığın büyük bir kısmı karayolu ile gerçekleştirildiğini belirtti. Gıda taşımacılığını uygun araçlarla yapılması gerektiğini söyleyen Aydoğan “Özellikle yaş meyve ve sebze taşımacılığı gibi zamanın hayati olduğu alanlarda aracın yüksek performans göstermesi gerekiyor. Bu nedenle Bekiroğlu’nun yeni teslim aldığı Volvo FH çekicilerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacağına ve kârlılıklarına arttıracağına inanıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.