Bektaşlar Turizm araç alımında Temsa Safir’i tercih etti

Bektaşlar Turizm araç alımında Temsa Safir’i tercih etti

Ankara merkezli servis, turizm, şehirlerarası ve operasyonel kiralama alanında faaliyet gösteren Bektaşlar Turizm, 13 metrelik 10 Safir yatırımı gerçekleştirdi.

Yatırımın ilk partisi olan iki araç Temsa Ankara bayi Azizoğlu Otomotiv merkezinde düzenlenen törenle teslim edildi. Gerçekleştirilen teslimat törenine Bektaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Enver Nuri Bektaş, Bektaşlar Turizm Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tarık Usta, Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat ve Azizoğlu Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Satış Müdürü Erkan Arıkan katıldı. 60 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Bektaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Enver Nuri Bektaş, yatırım hedeflerini büyütmek istediklerini belirterek filoya yeni araç kattıklarını ifade etti.

160 adetlik büyük otobüs filosu


Eylül ayına kadar Temsa’dan aldıkları 10 adet aracın filoya dahil edileceğini söyleyen Bektaş, 13 metrelik 10 adet safir yatırımının 5 adetinin 54 koltuklu, 5 adetinin ise 2+1 koltuk düzeni şeklide olacağını belirtti. Filolarında 160’ın üzerinde büyük otobüs bulunduğunu vurgulayan Bektaş, araçların 72 tanesinin servis taşımacılığında hizmet verdiğini, 10 civarında aracın ise Kamil Koç filosunda yer aldığını ve 80 adete yakın aracında turizm taşımacılığı alanında hizmet verdiğini söyledi. Firma çalışma modeli ile ilgili de kısa bir bilgi veren Bektaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: “1210 adet kadar operasyonel kiralamaya yönelik bir filomuz var. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne elektrikli Renault araçlarının kiralamasını gerçekleştirerek bir ilki gerçekleştirdik. Yolcu taşımacılığı alanının her bölümünde olmamızın arka tarafında çok güçlü bir ekibe sahip olmamız yatıyor. Her birimin sorumlusu ve yöneticisi ayrı ve bir düzen içinde işliyor.”

Safir’den memnunuz

 

Safir tercihlerinin temelinde araçların düşük yakıt tüketimine sahip olması, konfor düzeyinden müşterilerinin çok memnun kalması ve motor aksamındaki dayanıklılığın etkin olduğunu belirten Enver Nuri Bektaş, “Safir araçları uzun süredir kullanıyoruz. Filomuzda eski kasa 18 Safir bulunuyor. Yeni kasa ise teslim aldığımız 2 araçla birlikte 3 oldu. Araçtan duyduğumuz memnuniyet bizim Safir almamızda önemli bir etken oluyor” diye konuştu.

Turizm iyi, şehirlerarası sıkıntılı


Turizm taşımacılığının yılın ilk beş ayının memnuniyet verici geçtiğini belirten Bektaş, “Yılın geri kalanında bu hareketliliğin sürmesi en büyük beklentimiz, umarım bu şekilde devam eder. Şehirlerarasında ise değişen yapı nedeniyle sıkıntılarımız artıyor. 2002 yılındaki bilet fiyatı ile yolcu taşınıyor. Bu işin gelecekte 5-6 büyük firmanın tekeline kalacağını düşünüyorum. Aslında artan maliyetlere bakıldığında, taşımacılık alanının tamamının sıkıntıda olduğunu görmek mümkün” dedi.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.