Belediye Başkanı Trabzon’da Denetim Yaptı

Belediye Başkanı Trabzon’da Denetim Yaptı

Başkan Gümrükçüoğlu belediye otobüslerini denetledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye otobüsüne binerek hem vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi hem de yaptıkları çalışmaları anlattı. Beşirli-KTÜ hattında sefer yapan otobüse binen Başkan Gümrükçüoğlu, seyahat için belediye otobüslerini tercih eden vatandaşlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların otobüslerden ve şoförlerden oldukça memnun olduklarını belirtmeleri üzerine Başkan Gümrükçüoğlu otobüsü kullanan şoförün şahsında tüm şoförlerini tebrik etti.

Başkan, yolcuların ücretlerini ödedi

Otobüslere binen vatandaşların ücretini kendi TAKKART'ından ödeyen Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Otobüslere binen vatandaşlara çikolata ikram eden Başkan Gümrükçüoğlu, göreve geldikten sonra aldıkları 40 yeni otobüs ile vatandaşlara güvenli ve konforlu seyahat etme imkânı sağladıklarını söyledi.

Şoförlerle sohbet etti

Zaman zaman yaptıkları seyahatle birlikte otobüsleri ve şoförleri de denetleme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, otobüs şoförlerinden vatandaşlara iyi davranmalarını, özellikle yaşlılara yardımcı olmaları isteğinde bulunarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Gecikmeler ortadan kalkacak

KTÜ ile Beşirli arası sefer yapan otobüslerin bölge trafiğin bulunduğu alandaki kavşaktan dönmesi nedeniyle Yıldızlı ile Beşirli arasında yapılan tünel nedeniyle trafikte yaşana sıkışıklığından dolayı tünel inşaatının tamamlanana kadar Beşirli kavşağından dönüş yapması için gerekli talimatını veren Başkan Gümrükçüoğlu, uygulama ile otobüs seferlerindeki gecikmeler ortadan kalkacağını kaydetti.

Hayati Akbaş 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.