BELSAN YÖK Üyelerinin şehir içi ulaşımını sağladı

BELSAN YÖK Üyelerinin şehir içi ulaşımını sağladı

BELSAN, Harran Üniversitesi ev sahipliğinde 211. Kez gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kurul Toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Yüksek Öğretim Kurumu üyelerinin şehir içi ulaşımını sağladı.

Üniversitelerarası Kurul Toplantısı için YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ile birlikte Şanlıurfa’ya gelen Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) üyelerini, GAP Havaalanı’ndan kent merkezine BELSAN AŞ.’ye ait toplu taşıma araçları taşıdı.

YÖK üyelerini gece konaklayacağı otellere transfer eden Şanlıurfa Belediyesi BELSAN AŞ.’ye ait toplu taşıma araçları, sabah ise YÖK üyelerini yine otellerinden toplantının yapılacağı Osmanbey Kampüsüne getirdi.


Seyahat esnasında Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik değerlerini konu alan tanıtım CD’lerin izlettirildiği otobüslerin oldukça konforlu olduğunu dikkat çeken YÖK üyeleri bu hizmetten dolayı Şanlıurfa Belediyesi’ne ve BELSAN AŞ. Yetkililerine teşekkür ettiklerini söylediler.

Harran Üniversitesi ev sahipliğinde 211. toplantısını Şanlıurfa’da gerçekleştiren Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)’ün Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve üyelerini havaalanında karşılayan Belediye Başkanı Fakıbaba, böylesine önemli bir toplantıya Şanlıurfa olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.