Beltur A,Ş Isuzu'yu tercih etti

Beltur A,Ş Isuzu'yu tercih etti

Türkiye’nin ticari araç filo kiralama şirketlerinden Beltur A.Ş. İstanbul ‘da düzenlenen törenle yeni Isuzu araçlarını teslim aldı.

Plaket takdimi yapılan törende çöp kasalı 11 adet NPR 10 araç Türkiye’nin çeşitli belediyelerinde kamunun hizmetine sunulmuş oldu. Şehir içi belediye işlerinde kullanılacak olan NPR 10 araçlar uygun boyutlarıyla dar sokaklarda rahatlıkla hizmet verebilirken, hem de uygun işletme maliyetleriyle belediyelerin işlerini kolaylaştırıyor.

Beltur Yönetim Kurulu Başkanı Feysel Yakşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Yakşi, Necmettin Yakşi, Genel Müdür Barış Yakşi, Genel Müdür Yardımcısı Halil Keşan, İhale müdürü Ömer Yakşi ve Operasyon Müdürü Miraç Paker’in katılım gösterdiği törene, Anadolu Isuzu’dan da Satış Direktörü Yusuf Teoman, Satış Yöneticisi Arif Bugeker ve Bölge Satış Sorumlusu Hamdi Toker, satışı gerçekleştiren Isuzu yetkili satıcısı Çetaş A.Ş. Genel Müdürü Gülay Kökbaş ve ekibi katılımda bulundu.

Şehir içi taşımacılığında en ideal tercih; NPR 10

Şehir içi yük taşımacılığı ve hizmet sektöründe ideal çözüm isteyenler için özel olarak tasarlanan NPR 10, havalı fren sistemi ve 9.800 kg yere basarı ile şehrin ağır abisi olarak dikkat çekiyor. Tam havalı ön - arka disk fren sistemi, yüksek taşıma kapasitesi ve dar sokakların olmazsa olmazı üstün manevra kabiliyeti ile şehrin, daha az işletme giderleri ile de kullanıcısının gözdesi. 190 PS ve 510 Nm güç ile tüm yükleri hiç zorlanmadan taşıyabilen Isuzu NPR 10, yeni nesil motoru ile daha uzun periyodik bakım aralıklarına ve daha düşük yakıt tüketimine sahip.

beltur-a.s.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.