Bertschi AG, filosunu Goodyear ile yenileyecek

Bertschi AG, filosunu Goodyear ile yenileyecek

Global lojistik şirketi Bertschi AG, Avrupa nakliye filosuna kamyon lastiği tedariği ve satış sonrası servisi için Goodyear ile anlaştı. 2 bin 600 araçlık Bertschi filosu Goodyear lastikleri ile yenileyecek.

Goodyear ile global lojistik şirketi Bertschi AG, Avrupa nakliye filosuna kamyon ve port lastiği tedariki ve servisi için bir sözleşme imzaladı. Bertschi Şirketi bin 100’ün üzerinde çekici ünitesi ve bin 500 römorktan oluşan filosunun mevcut lastikleri zaman içinde Goodyear lastikleri ile değiştirilecek. Sözleşmenin ana unsurları olarak, TruckForce ağı ve FleetOnlineSolutions ile hizmet verilecek. Bertschi Teknik Müdürü Ueli Bruder, "Lastiklerin performansı ve sunacakları hizmetin üstün kalitesi nedeniyle, uzun süre birlikte çalıştığımız daha önceki tedarikçimizi değiştirmeye ve Goodyear ile çalışmaya karar verdik” dedi. “Yakıt tüketimi ve kilometre performansının çok iyi olduğunu gördük”
Ueli Bruder, “Goodyear lastiklerini filomuzda test ettik. Goodyear lastiklerinin performanslarının kilometre, lastik ömrü ve yakıt tüketimi bakımından çok iyi olduğunu gördük. Ayrıca, FleetOnlineSolutions (FOS) 1 programı, güzergahlarımızın herhangi birinde servise veya lastiğe ihtiyacımız olması durumunda, kendi belirlediğimiz özelliklere göre hizmet verilmesini sağlayacak" şeklinde konuştu.


Goodyear TruckForce, 28 ülke 2 bin noktada hizmet veriyor
Tüm Avrupa yollarında destek verilmesini içeren hizmet, 28 ülkede yaklaşık 2 bin servis noktasından oluşan Goodyear TruckForce ağı tarafından sağlanıyor. FOS sisteminin kullanılması, servis gereken her durumda, işin tam olarak müşterinin belirlediği özelliklere göre ve üzerinde anlaşılan fiyattan yapılmasını sağlamak için Goodyear TruckForce ekibinin sözleşme ayrıntılarına erişebilmesi anlamına geliyor. www.tasimacilar.com 15.06.2012/11:58