Best Nakliyat ‘Volvo’ ile yola devam dedi

Best Nakliyat ‘Volvo’ ile yola devam dedi

Uluslararası komple ve parsiyel taşımacılık sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Best Nakliyat, araç filosunu Volvo Kamyon’un sektörde lider çekicisi FH ile güçlendiriyor.

Kurulduğu günden bu yana sadece Volvo çekiciler ile hizmet vermeye devam eden Best Nakliyat, filo yatırımında tercihini yine Volva’dan yana kullanarak, gerçekleştirdiği bu büyük teslimatta ‘güvenilirlik, her şeydir’ diyerek durumu özetledi.

Uluslar arası taşımacılık alanında özellikle İngiltere ve Avrupa ülkelerine yönelik çalışmalarına devam eden Best Nakliyat, kurulduğu 1992 yılından bu yana kalite ve güvene verdikleri önemi araç yatırımlarında da ön plana çıkarıyor. Yakın süreçte teslim aldığı 20 adet FH 460 4x2 çekiciyi araç filosuna katan Best Nakliyat, marka tercihini Volvo’dan yana kullandı.

20 yıldır Volvo araçlarının kalitesi, Best Nakliyat’ın güven ve kalite şiarı ile buluşuyor

20 adet Volvo çekicinin teslimat töreninde bir konuşma yapan Best Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Yayman: ‘lojistik sektöründe en önemli unsurun taşınan yüklerin, tam zamanında ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasıdır’ dedi. Yayman konuşmasında şunlara dikkat çekti: kuruluşlarından buna yana önlerine koydukları en önemli misyonun, taşınılan yükün nevisi ne olursa olsun zamanında, güvenilir teslimat olduğunu söyledi. Sorunsuz teslimatın ancak sorunsuz araçlarla sağlanabileceğini belirten Yayman, Volvo’nun tam da bu noktada ihtiyaç ve hedeflerine denk düşen çalışma anlayışı ve kalitesi nedeniyle tercih sebepleri olduğunu belirtti. Yıllarca Volvo araçlarının kalitesi, Best Nakliyat’ın ilkelerinden taviz vermeyen çalışma sistematiği ile müşterilerine sınırsız kalite ve güven şiarı ile hizmet ulaştırdıklarını ifade eden Ahmet Yayvan bu birbirini tamamlayan iki unsurun önümüzdeki süreçte de yola birlikte devam edeceklerinin sinyalini verdi.

Best Nakliyat: ’Volvo ile rekabet gücümüz artacak’

Yeni dönemde İngiltere- Türkiye hattında lider olma hedefi taşıyan Best Nakliyat araç filosunu yenilemek ve geliştirmek adına bu hedefinin bir parçası olarak Volvo FH çekiciler ile filolarını güçlendirme kararı aldıklarını ve bu kararı da Volvo’nun ürün kalitesiyle rekabet güçlerini arttıracaklarına olan inançlarıyla aldıklarını ifade ettiler.

Volvo: ’İşbirliğimiz sürecek’

Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç teslimat töreninde yaptığı konuşmada: ‘“Best Nakliyat, 20 yılı aşkın bir süredir sadece Volvo FH serisi ile hizmet veriyor. Güvenlik ve yakıt tasarrufu konusunda çok titiz davranan Best Nakliyat, araçlarında güvenlik ve yakıt tasarrufunu arttıran gelişmiş sistemlerimizi tercih ediyor. Uzun yıllar boyunca işletim maliyetlerinde sağladığı avantajlar, Best filosunda tek oyuncunun Volvo FH olmasını sağlıyor. Volvo’nun tartışmasız kalitesi sayesinde bu iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceği şüphesiz” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.