Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Pinhani ile coştu

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Pinhani ile coştu

Kötü hava koşulları yüzünden ileri tarihine ertelenen Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Geleneksel Bahar Şenliği etkinliği Çavuşbaşı Arhavi Piknik Alanı’nda gerçekleşti.

Bu yıl 3.sü organize edilen etkinlik programında bolca eğlence ve müzik vardı. Gün boyunca sıcak havaya rağmen gladyatör, rodeo , yoğurt yeme, bilek güreşi, yumurta taşıma ve çuval yarışmalarında kupa ve madalyalar için birbirleri ile kıyasıya mücadele eden öğrencilerimiz ile birlikte izleyenlerde neşeli dakikalar geçirdiler. Pinhani’den önce alt grupların sahne performansları ile Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğrencileri yılsonu sınav yorgunluklarını atarak yaza merhaba dediler. Yas ve Paranormal’in alt grup olarak çıktıkları etkinlikte Yas, Türk Rock ve Grunge tarzında çalıdıkları cover parçalar ile sahnenin önünde yer alan öğrencileri coştururken, Paranormal sert müzikleri ile hardrock sevenlerin gönüllerine taht kurdular.


Şenlikler Pinhani ile son buldu
11 -25 Ağustos 2012 tarihlerinde Barselona’da Aviles Festivali’ne katılacak Halk Oyunları Ekibi, gösterileri ile Karadeniz’in hareketli ritmlerinden örnekler sergileyerek büyük alkış aldılar.Sergiledikleri dans gösterisi ile hayran dolu bakışları üstlerinde toplayan İskender Gürün ve Ceren Atak çifti, gecenin nemini Latin müziğinin ritmi ve dans figürlerinin sıcaklığı ile yok ettiler. Gece saatler 10’nu gösterdiğinde herkesin beklediği Pinhani sahnede sevenleri ile buluştu. Birbirinden güzel şarkıları ile 90 dakikalık performansları dinleyenleri mest etti. Konser sonunda Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğrencileri’ni kırmayıp tekrar sahneye gelen Pinhani, konserin son şarkısını tekrar seslendirerek Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokul 3. Bahar Şenliği’ni sonlandırdı. www.tasimacilar.com 11.06.2012/18:20