Bir ayda 50 kere dolaşıldı

Bir ayda 50 kere dolaşıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’ye ait otobüsler, 1 ayda 2 milyon kilometre yol kat etti. UlaşımPark otobüsleri 270 çevre dostu doğalgazlı aracı ile hafta içi günde 2 bin 879 sefer ve 81 bin 809 kilometre yaptı. Ayda ise topl

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark tarafından işletilen halk tabiri ile siyah plakalı belediye otobüsleri neredeyse Kocaeli’nin gidilmedik tek noktasını bırakmadı. Hizmet çıtasını en üst seviyelerde yürüten UlaşımPark, Misafir Odaklı Hizmet anlayışını bir gün olsun yok etmedi. Yaptığı kilometrelerce yolda vatandaşları kendi araçları gibi rahat, erişilebilir ve temiz tutarak onlara her an mutlu bir yolculuk sundu.

ARAÇLARDA ÖNCE SAĞLIK KURALI

Pandemi süresince birçok farklı ilde otobüs seferleri azaltılırken, UlaşımPark A.Ş. tam tersine sefer artırımına gitti. ‘Önce Sağlık, Sonra Ulaşım’ sloganı ile vatandaşların sağlıklı yolculuk yapabilmelerini sağladı. Araçların tamamında sağlıklı yolculuk adına belirli kısıtlamalar getirmeyi de ihmal etmedi. Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı tarafından alınan pandemi kuralları neticesinde Jest Marka araçlarda 11 yolcuya kadar seyahat izini verilerek, ayakta yolcu taşımacılığı kaldırıldı.

SAĞLIKLI VE FERAH BİR YOLCULUK

Breda marka araçlarında ise 55, Karsan’da 53, Man marka otobüslerde ise 88 yolcuya kadar müsaade edildi. Bu sayede daha az yolcu alınarak araçlarda sağlıklı, ferah ve pırıl pırıl bir yolculuk yapıldı. Seferlerin artırılması ile birlikte araçlara alınan kısıtlı yolcu taşımasında hiçbir vatandaş da mağdur edilmedi. Kontrol merkezi tarafından da anlık kontrol edilen araçlara kapasitesin üzerinde yolcu alınmasına müsaade edilmiyor. İhtiyaç halinde ek otobüs seferi yönlendirilerek sağlıklı yolculuk yapılması devamlı ve sürekli olarak sağlanıyor.

HER AKŞAM DEZENFEKTE EDİLİYORLAR

Sefer bitiminde başlayan temizlik macerası ise sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Temizlik ordusu tarafından Gebze, Plajyolu ve Körfez garajlarında karşılanan otobüsler teker teker temizleniyor. Otobüsler uzman profesyonel temizlik ekipleri tarafından yolcuların özellikle sık temas ettiği noktalar titizlikle temizleniyor. Temizlik bitiminde ise dezenfekte işlemi başlıyor.

buyuksehir-otobusleri-dunyalari-dolasti.jpg

buyuksehir-otobusleri-dunyalari-dolasti.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.