‘’Birlikte Olduğumuz Sürece Güçlüyüz’’

‘’Birlikte Olduğumuz Sürece Güçlüyüz’’

MANN+HUMMEL geçtiğimiz ay içerisinde tedarikçileri ile bir araya geldi. Türkiye’de ilk kez düzenlenen bu anlamlı günde “Birlikte Olduğumuz Sürece Güçlüyüz” mesajı verildi.

Sadece mevcut tedarikçiler değil, potansiyel tedarikçilerin olduğu toplantıya MANN+HUMMELTürkiye Direktörü Axel Grossmann ‘ın konuşması ile başlandı. Ardından departman yöneticileri tarafından MANN+HUMMEL’in Dünya’da ve Türkiye’deki mevcut çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Ardından mevcut projeler ve orta / uzun dönem projeleri hakkında açıklamalar yapıldı.

   Toplantıya katılan Avrupa Satın Alma Direktörü Matthias Mania satın almada değişen ve gelişen düzenlemeler ile ilgili yaptığı kısa konuşmasının ardından MANN+HUMMEL özelinde beklentileri tedarikçiler ile paylaştı.

   Günün sonunda Haksan Otomotiv, “Proje Yönetimi” konusunda verdiği üstün hizmet ve Güçsan Plastik“Maliyet İyiliştirme” konusunda gösterdiği başarılar sebebi ile plaketlerini Axel Grossmann, Matthias Mania ve Satınalma Müdürü Uluç Kesenay’ın elinden aldılar.

toplanti.jpg

untitled-1-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.