Böcek Nakliyat’a Iveco’dan 8 adet çekici

Böcek Nakliyat’a Iveco’dan 8 adet çekici

Balıkesir’de soğuk zincir taşımacılığı yapan Böcek Nakliyat filosuna yaptığı araç yatırımında Iveco’u tercih etti.

14 – 17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Comwex Fuarı’na katılan Iveco’nun stantta sergilediği çekiciler Böcek Nakliyatın da dikkatini çekti. Firma sergilenen Iveco çekicilerden 8 adedinin anlaşmasını Comwes fuarında gerçekleştirdi.

Iveco Bayii Özgözde Oomotiv’in Bursa tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Böcek Nakliyat’tan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Böcek, Genel Müdür Mustafa Böcek, Özgözde Ağır Vasıta Satış Müdürü Afşin Yücel, Satış Şefi Turgay Aydın ve Özgözde Otomotiv Bursa Şube Müdürü Ercan Aslan katıldı.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Böcek Nakliyat Genel Müdürü Mustafa Böcek, araçların özellikle kullanım maliyetlerine dikkat çekerek, Yeni Stralis Hi-Road 460 Beygir Iveco araçların diğer markalara göre yakıt tasarrufunda yüksek avantaj sağladığını ve yeni İveco araçların 3 yıl 450.000 km garantisiyle ve servis avantajıyla kullanım aşamasında maliyetleri minimize ettiğini belirtti.

Yeni Hi-Way ve Hi-Road araçların performans açısından işletmelere büyük avantaj sağladığını belirten Özgözde Otomotiv Bursa şube müdürü Ercan Aslan ise Böcek Nakliyat gibi büyük firmalarla çalışmanın Iveco ailesini çok mutlu ettiğini belirterek, Yeni araçların 2013 yılında Avrupa da yılın aracı seçildiğini ve Türkiye’de de büyük ses getireceği konusunda şüphesinin olmadığını ifade etti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.