Boğaziçi Beton Filosuna, Kässbohrer’den Yatay Silobas Teslimatı

Boğaziçi Beton Filosuna, Kässbohrer’den Yatay Silobas Teslimatı

Boğaziçi Beton San. Tic. A.Ş, TIRSAN Eskişehir bayisi Esray Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 17 adet Kässbohrer Yatay Silobas aracı TIRSAN Adapazarı fabrikasında törenle teslim aldı.

Teslimat plaketini fabrika Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’dan alan Boğaziçi Beton Yetkilisi Muzaffer Keleş: “Teslim aldığımız ürünler ile Kässbohrer araç filomuzu 23’e çıkardık. Kaliteye önem veren bir firma olarak müşterilerimize iyi ürün ve hizmet sunmayı, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı kendimize hedef koyuyoruz.” dedi.

Boğaziçi Beton, 6 bölgede tesisleriyle hizmette


Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret AŞ 1997 yılında kuruldu ve yurt içinde beton ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Boğaziçi Beton Kağıthane, Ayazağa, Seyrantepe, Yenibosna, Uskumruköy, Çayırbaşı tesisleriyle hizmet vermektedir.

DAF ve TIRSAN markalarını temsil ediyor

 

 

Esray Otomotiv TIRSAN, Kässbohrer ve Talson markalı araçlarile DAF çekicilerin satış bayisi olarak Eskişehir ve çevresinde bölge bayiliğini yürütmektedir. 20 yılı aşkın satış ve satış sonrası hizmetleri tecrübesine sahip güçlü kadrosu ile DAF ve TIRSAN markalarını temsil etmektedir.

Kässbohrer Yatay Silobaslar Daha Hafif


Özelalaşım ve sertifikalı aluminium malzemeden imal edilen, Kässbohrer Yatay Silobasın hafiflik avantajı, kullanıcıya daha fazla yükleyebilme olanağı sunmaktadır. Daha fazla yüklemek zamandan ve yakıttan tasarruf sağlayarak Kässbohrer Silobas kullanıcısına işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve taşıma kapasitesinin artmasıyla rekabet avantajı sağlamaktadır.

Daha Hızlı


Yükleme ve boşaltmada hızlı ve tam boşaltım sağlayan donanımları ile çimento, toz yada granül halindeki kimyasal ve inşaat malzemelerinin taşınması çok daha kolay ve kısa sürede tamamlanmaktadır.

Daha Çevik

 

Kässbohrer Yatay Silobasın yüksek manevra kabiliyeti kullanıcıya sürüş rahatlığı ve hızı sağlayarak çalışma koşullarını kolaylaştırmaktadır.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.