Bölgeye büyük yatırım

Bölgeye büyük yatırım

Van Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna, engelli donanımına uygun, konfor ve güvenlik donanımı üst düzeyde olan 32 yeni Temsa Avenue otobüs katıldı.

 

16 Mart Pazartesi günü Van Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen teslimat töreni ile 32 Temsa Avenue otobüslerin teslimi gerçekleştirildi.

Bölgeye hayırlı olsun

Kentiçi ulaşımda artık engelli dönüşümüne uygun, kalite ve konfor düzeyi yüksek araç ihtiyacı talebi giderek artıyor.  Van Belediyesi de bölge halkının kentiçi ulaşım sürecinde bu ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına yeni yatırımlar yaptı. Bu yatırım sürecinde tercih olarak Avenue öne çıktı. Avenue ürünümüz düşük yakıt tüketimi ile belediyelerin ağır maliyetler içerisinde sürdürdüğü ulaşım hizmetine büyük avantajlar getiriyor. Bu avantajlar yeni yatırımlarda tercihin Avenue olmasını sağlıyor.  

van-teslimat-1.jpg

Temsa sadece satışla yetinmiyor

Van Büyükşehir Belediyesi’nin de işletme sürecinde Avenue aracının sağladığı avantajlardan, bölge halkının da seyahat sürecinde yaşayacağı konfor düzeyinden memnuniyet duyacağını düşünen Temsa bölgeye sadece araç satışı ile adım atmıyor. Bu bölgede ayrıca satış sonrasına yönelik yeni bir yapılanma süreci içinde olduklarını,belediyenin işletme sürecinde her daim yanında olacakları bilgisini ifade ettiler. Avenue araçlarının hem Van Belediyesi’ne hem de bölge halkına hayırlı olmasını dilediler..      

van-teslimat-2.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.