Bolulular, Yeni Nesil Yakıt İstasyonu GO ile Tanışıyor

Bolulular, Yeni Nesil Yakıt İstasyonu GO ile Tanışıyor

Akaryakıt sektörünün seçkin markası GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. GO, çevre ve sosyal duyarlılık anlayışını, üstün ürün ve hizmet kalitesini bu kez de Bolu halkının hizmetine sunuyor.

‘Mavi Dev’ İpragaz’ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonları, Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. Konya’da (Karatay, Ereğli) ve İzmir’de (Kınık, Bergama) açılan GO yakıt istasyonlarının 5’ncisi Bolu’da açıldı. “Yolların en saygın yakıt istasyonu” olmak üzere yola çıkan GO’nun 5’nci yakıt istasyonu, düzenlenen törenle Bolu’da, Borazanlar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde hizmete girdi. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı, GO bayisi Bolpet Petrol yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

GO, akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlattı

Kendine özgün tasarımı, su ve elektrik tasarrufundan geri dönüşüme kadar çevre konusunda duyarlı, bayilerine “söz hakkı” veren BADO (Bayi Dostu) dağıtım sistemi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO, hizmet ve ürün kalitesi ile de araç sahiplerinin büyük beğenisini topluyor. Aracı, aldığı yakıt tipi ve miktarı ne olursa olsun tüm müşterilerine eşit ve kaliteli hizmet sunan yeni nesil GO yakıt istasyonları, yüksek standartlardaki ürünleri ile de kısa sürede sektörde aranan marka haline dönüştü.

GO’da ENO serisi yakıtlar tasarruf sağlıyor, motor ömrünü uzatıyor

Yeni nesil GO yakıt istasyonlarında sunulan ENO serisi yakıtlar ile bir performans yakıtından beklenilen her şey karşılanıyor. ENO serisi benzin ve dizeller; özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO’nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor, motor performansını artırıyor ve daha az karbon emisyonu ile doğanın korunmasına katkıda bulunuyor. GO yakıt istasyonlarında; GO ENO 95 ve GO ENO 97 benzin çeşitlerinin yanı sıra GO ENO euro diesel ile GO diesel akaryakıt alternatifleri sunuluyor.

İpragaz’la gelen 50 yıllık tecrübe, GO istasyonlarında

İpragaz’ın 50 yılı aşkın deneyimi ve bilgi birikim ile geliştirilen İpragaz Otogaz; otogaz müşterilerinin yüksek performanslı ve ekonomik ürün talebini tam anlamıyla karşılıyor. İpragaz Otogaz, tüm zorlu hava koşullarında dahi yüksek performans sunan, motorun ömrünü uzatıyor. Çabuk buharlaşarak gaza geçme süresini kısaltan, rampalarda çekiş gücünü artıran İpragaz Otogaz, ekonomik, güvenli ve konforlu bir sürüş keyfi sunuyor.

Sentetik yağ üreticisi Mobil 1’de, GO yakıt istasyonlarında

Sentetik yağ üretiminde teknoloji lideri ve dünyanın en prestijli markası olan Mobil 1, GO yakıt istasyonlarında, müşterileri ile buluşuyor. Geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sunan ‘aşınma önleme’ teknolojisini içeren Mobil 1, otomobil üreticilerinin en katı standartlarını dahi karşılıyor.

GO Market yolda her ihtiyacınıza cevap veriyor

Kolay, keyifli alışveriş ve konfor için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü GO Market, işlevsel iç planlaması ve etkileyici dış mimarisi ile yeni nesil yakıt istasyonu GO’da yerini alıyor. GO Market’te Türkiye ve dünyadan seçkin markalar, ideal ürün yerleşimi ve tazelik garantisi ile sunuluyor. GO Market’te yer alan tuvaletler, hem su ve enerji tasarruflu ekipmanlarla donatılmış, hem de kolay temizlenebilir ve bakteri üretmeyen tasarımlara sahip. Üstelik Türkiye’de ilk kez standart olarak GO yakıt istasyonlarında yer alan özel “aile tuvaletleri” ile de; çocuklu ailelere büyük rahatlık sağlanıyor.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.