Borusan Lojistik'e Yeni Genel Müdür

Borusan Lojistik'e Yeni Genel Müdür

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç 29 Şubat 2016 itibarı ile görevinden ayrılıyor. Gürgenç’in ayrılmasının ardından göreve Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen atandı.

2002 yılından bu yana Borusan Lojistik Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kaan Gürgenç’in 29 Şubat 2016 Pazartesi, günü itibarı ile görevinden ayrılacağı açıklandı. Gürgenç’in ardından görevi Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen devralacak.

İbrahim Dölen hakkında

1967 doğumlu olan İbrahim Dölen, Boğaziçi Üniversitesinde Elektronik Mühendisliği dalında lisans, İstanbul Üniversitesinde İşletme yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1990 – 2002 tarihleri arasında çeşitli işletmelerde görev yapan Dölen, Temmuz 2002’de Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı olarak şirkete katılmış ve Borusan Lojistik faaliyet alanlarının büyük bir bölümünde üst düzey
görevlerde bulunmuştur. 2014 yılında University of Pennsylvania, Wharton School’da AMP programını tamamlayan  İbrahim Dölen evli ve 1 çocuk babasıdır.

TÜRKLİM – Türkiye Liman İşletmecileri Derneğinde Yönetim Kurulu üyesi olan Dölen, BRM- Boğaziçi Üniversitesi Robert Koleji Mezunu Sanayici, İşadamı ve Yöneticiler Derneği'nde de çeşitli görevlerde ve komitelerde görev alarak ülkemizin ve sektörün gelişimine destek vermiştir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.