Borusan Lojistik’ten Eğitime Bir Destek Daha

Borusan Lojistik’ten Eğitime Bir Destek Daha

Sektörde sosyal sorumluluk projeleri ile de her zaman gündemde olan Borusan Lojistik, eğitim için bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

2011 yılında Mardin Kızıltepe’deki Atmaca İlköğretim Okulu’nu yenileyen ve çocukların ihtiyaçlarını karşılayan Borusan Lojistik, Atmaca İlköğretim okulunu ve öğrencilerini ziyaret etti. Düzenlenen şenliğe Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç’in yanı sıra, Mardin Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı da etkinliğe katıldı.

‘Orada Bir Okul Var Uzakta, O Okul Artık Bizim Okulumuzdur’

Borusan Lojistik, 2011 yılında başlattığı “Orada bir Okul var Uzakta, O Okul Artık Bizim Okulumuz” kampanyası kapsamında Mardin Kızıltepe’deki Atmaca İlköğretim Okulu’nu 2011 yılında tamamen yeniledi. Borusan Lojistik kardeş okul ilan ettiği Atmaca İlköğretim Okulu’nun genel onarım ve bakım ihtiyaçlarını karşılamaya halen devam ediyor. Kampanyaya gönülden destek veren Borusan Lojistik çalışanları ise kampanya kapsamında her sene öğrencilerin yıllık eğitim ve giyim ihtiyaçlarını karşılıyor.


Programa ilçenin üst düzey yetkilileri de katıldı

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, Borusan Lojistik üst yönetimi ve çalışanlarından oluşan bir grup Mardin Kızıltepe Atmaca İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, okulun eğitim kadrosu, veliler ve köylüler ile düzenledikleri bir etkinlikte bir araya geldiler. Etkinliğe, ayrıca, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü ve aralarında İl Özel İdari Müdürü, Mal Müdürü ve Atmaca Köyü Muhtarının da bulunduğu Mardin protokolü eşlik etti.

‘Biz 3 yıldır sizlerleyiz ve bundan sonra da yanınızda olacağız’

Kaan Gürgenç düzenlenen şenlik öncesinde bir konuşma yaparak şunları kaydetti; ‘Atmaca Köyü İlköğretim Okulu'nun durumunu gördüğümüzde oldukça duygulandık. Hep birlikte, bir kaç eksik malzemeyi karşılamakla kalmayıp, okulu yenilemeye karar verdik. Bugüne kadar gitmemiştik, görmemiştik, bilmiyorduk. Ama şimdi biliyoruz ve Atmaca Köyü İlköğretim Okulu artık bizim okulumuz oldu. Biz artık bu okulun bugününden ve geleceğinden sorumluyuz. Burada bugün bir kaçını gördüğünüz abileriniz, ablalarınız uzakta da olsa sizinle beraberler; sizin mutluluğunuzu paylaşıyorlar. Onlar sizlerle üç yıldır beraber ve bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Dereceye giren resimler, 2014 Borusan takviminde yer alacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ve Okul Müdür Vekili Veli Erdem’in konuşmalarından sonra organizasyon çocuklar için sahnelenen “Doğamızı Koruyalım” temalı tiyatro oyunu ve düzenlenen birbirinden renkli etkinlikler ile devam etti. Birlikte yenen öğle yemeğinin ardından, etkinlik okul öğrencilerinin katıldığı ve dereceye giren resimlerin Borusan Lojistik 2014 takviminde yer alacağı bir resim yarışması ile son buldu. 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.