Bosch Car Service 200 servis’e ulaştı

Bosch Car Service 200 servis’e ulaştı

10 yılı aşkın süredir her marka ve model araca ekonomik bakım ve tamir hizmeti veren Bosch Car Service’lerin sayısı 200 oldu.

Her marka ve model araca hizmet verebilen Bosch Car Service’lerinin Türkiye’deki sayısı 200 oldu. Bosch Car Service, eğitimli ekip çalışanları ile çalışırken; müşterilerine uygun fiyatlı ve ekonomik hizmet sunuyor.

Kıbrıs’ın yanı sıra 53 ilde 200 Noktada Hizmette

Bosch Car Service’leri, Adana, Antalya, Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Gaziantep gibi iller başta olmak üzere, Türkiye’nin 53 ilinde ve Kıbrıs’ta, toplam 200 noktada hizmet vermeye başlarken; büyümeye de devam ediyor.

Araç Garantisi Bozulmuyor

Bosch tarafından belirlenen standartlarda yapılanan Bosch Car Service’lerde, her marka ve model aracın bakım ve onarım işlemleri, araç markasının garantisi bozulmadan yapılabiliyor.

Bosch Car Service’lerde Vale Hizmeti

Bosch Car Service’lerde başlatılan uygulama da, araç sahiplerine vale hizmeti de sunuluyor. Belirli Bosch Car Service’lerde, araçları kullanıcıların kapısından teslim alıp, kapısına bırakma şeklinde uygulamaya konulan vale hizmeti, yakında tüm Bosch Car Service’lere yayılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.