Bosch , Knorr-Bremse ve ZF Ortak Bir Konsepte Buluştular

Bosch , Knorr-Bremse ve ZF Ortak Bir Konsepte Buluştular

Sektörün önde gelen üç tedarikçisi Bosch Knorr Bremse ve ZF merkezi Münih’te bulunan Alltrucks GmbH & Co. KG isminde ortak bir şirket kurdu.

Ortak girişim ticari araç servis noktaları için yeni bir servis-franchise sistemi sunan bir sistem merkezi olarak hizmet verecek. İlgili resmi kurumlardan ortak girişim için gerekli tüm izinler kısa süre önce alındı. Alltrucks GmbH & Co. KG’deyaklaşık 10 personel hizmet verecek. Ticari araç servis noktaları bu yıl içerisinde franchising sistemi içerisine dahil olabilecekler. Konseptin Avusturya, İsviçre, Polonya ve İtalya gibi diğer ülkelerde de başarılı bir biçimde hizmete sunulması planlanmaktadır. Hedef Alltrucks Ticari Araç Servis Konseptini orta vadede tüm Avrupa’ya yaymaktır.


Full servis hizmetleri sunulacak

Alltrucks sistem merkezi sisteme katılan servis noktalarına tüm markaların bakım ve tamiri ile ilgili full-servis hizmetleri sunacaktır. Bu hizmetlere teknik telefon destek hattı, teknik eğitimler ve bilgiler, kalite yönetimi, diagnoz sistemleri ve atölye donanımları dahil olacaktır. Bununla beraber sistem merkezi bu ortak girişimin üç partneri olan Robert Bosch GmbH (Otomotiv Satış Sonrası İş Birimi), Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH ve ZF Friedrichshafen AG (ZF Services İş Birimi)’ye ait tüm servis hizmetlerini ve yıllar içerinde birikmiş tecrübeyi sunacaktır.

Yüksek kalite, esnek servis

Alltrucks GmbH & Co. KG’nun Direktörlük görevine Rolf Hosefelder getirilmiştir. Robert Bosch GmbH Otomotiv Satış Sonrası birimlerinde farklı görevlerde bulunan Hosefelder beraberinde 10 yılın üzerinde servis-franchising tecrübesini ve bilgisini getirmektedir. Hosefelder yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ Alltrucks servis franchise sistemi sayesinde sistem partnerlerimizin pazarda daha iyi bir pozisyon almalarına ve ticari araç müşterilerine daha yüksek kaliteli ve esnek bir servis sunmalarına destek olacağız. Üç ortağımız Bosch, Knorr-Bremse ve ZF sayesinde hedefimizin farklı marka araçlarda teknik yeterliliğe sahip olacağı ve Avrupa çapındaki servis partnerlerimizin bu yapıdan fayda görecekleri aşikardır” dedi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.