Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor

Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor

Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet gösteren Bosch Rexroth, İstanbul ve Bursa’da açılan iki yeni bayisiyle hizmet halkasına iki yeni zincir daha ekledi.

Türkiye’deki satış ağının en önemli taşlarını oluşturan Bosch Rexroth bayileri, Türkiye’de sanayinin olduğu tüm bölgelerde hizmet veriyor.

Doğrusal veya döner hareket, kontrollu bir şekilde indirme veya kaldırma, hızla ivmelendirme, dış etkilere rağmen tanımlanan sabit hızda hareket etme veya konum denetimi: "The Drive & Control Company" olarak tüm bu tahrik sistemlerinde uzman olan Bosch Rexroth Yeni bayi olarak Hidropar İstanbul ve Nilüfer Hidropar’la anlaşma imzalayarak bayi sayısını 11’den 13’e çıktı.

Bayilerin açılışını değerlendiren Bosch Rexroth Türkiye Genel Müdürü Servet Akkaynak, “Sanayinin olduğu her yerde hazır bulunan Bosch Rexroth her zaman Türk sanayicisinin yanında olduğunu hissettirdi ve hissettirmeye devam edecek. Yeni bayilerimiz de satış, satış sonrası servis ve mühendislik hizmetlerini tek elden, Rexroth kalitesinde ve en uygun koşullarda müşterilerimize sunacak” dedi.

Hidropar İstanbul ve Hidropar Nilüfer’in hizmet alanları

Bosch Rexroth olarak vizyonlarının yerel üreticinin vazgeçilmez iş ortağı olarak üretim ve ihracat gücünü artırmak olduğunu belirten Servet Akkaynak, bu doğrultuda bayi gücüne özellikle önem verdiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti “Bosch Rexroth ana bayilerini diğer bayi organizasyonlarından ayıran en önemli özellikleri satış noktası olmalarından öte aynı zamanda barındırdıkları uzman mühendis kadrolarıyla sistem mühendisliği hizmetleri de veriyor olmaları. Merkez ofisten alınan hizmetlerin tümü bayilerimizden de aynı kalitede, hızda ve uygun koşullarla alınabiliyor. Amacımız hem müşterilerimiz, bayilerimiz hem çalışanlarımız için her zaman vazgeçilmez marka olmak. Hali hazırda 20 senelik bayisi bulunan şirketimiz, aramıza katılan iki yeni kan ile bağlarını genişletti.”

Hidropar İstanbul Bosch Rexroth’un Ana Bayisi olarak, Trakya, İstanbul ve Kocaeli Ana Bayilik bölgelerinde Rexroth Hidrolik ve Pnömatik ürünlerinin proje, satış ve servis hizmetlerinden sorumlu. Hidropar Nilüfer ise Bursa bölgesinde tüm iş kollarında satış, servis ve danışmanlık hizmetleri verecek. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.