Bosch-Siemens, Caddy ve Transporter’ı tercih etti

Bosch-Siemens, Caddy ve Transporter’ı tercih etti

Türkiye’nin beyaz eşya devi BSH Ev Aletleri, fabrikaya bağlı teknisyenlerinin kullanımı için Volkswagen Ticari Araç’ı seçti.

Bosch, Profilo ve Siemens başta olmak üzere dünyaca ünlü bir çok markayı bünyesinde barındıran Türkiye’nin en büyük beyaz eşya gruplarından BSH Ev Aletleri, İstanbul ve çevresine hizmet veren fabrika servisi teknisyenlerinin kullanımı için Volkswagen Ticari Araç’ı seçti. Firma için özel olarak hazırlanan 124 Caddy ve 5 Transporter, Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcısı Altur’da düzenlenen tören ile BSH Ev Aletleri’ne teslim edildi.


124 Caddy ve 5 Transporter’ın teslimat töreninde konuşan BSH Ev Aletleri Servis Direktörü Gökhan Uğurlu, filolarını Volkswagen Ticari Araç ile genişletme kararını almalarında özellikle en üst seviyede sunulan standart güvenlik donanımları ile satın alım, servis ve bakım gibi giderleri kapsayan kullanım maliyetlerinin uzun vadeli ele alınmasının belirleyici olduğunu belirtti. “Düşük kullanım maliyetleri seçimimizde büyük rol oynadı”
Teslim töreninde bir konuşma yapan BSH Servis Direktörü Gökhan Uğurlu, Volkswagen Ticari Araç’ı seçmelerinde araç güvenliğinin büyük rol oynadığını söyledi. Bizim için müşteri memnuniyeti ve çalışanlarımızın iş güvenliği en öncelikli konular. Fabrika servislerinde çalışan teknisyenlerimizin tüm günü dışarıda geçiyor. Araçları onların ofisi, bu nedenle öncelikle güvenli bir araç seçmemiz gerekiyor” diye konuştu. Seçimlerinde önemli rol oynayan bir diğer kriterin de satın alım, ikinci el değeri, yakıt sarfiyatı, servis ve bakım gibi giderleri kapsayan kullanım maliyetlerinin uzun vadeli ele alınması olduğunu söyleyen Uğurlu, “Fiyat-fayda analizi yaptığımızda da önümüzdeki en iyi tercihin Volkswagen Ticari Araç modelleri olduğunu gördük” dedi.


Caddy standart ekipmanlarıyla fark yaratıyor
Volkswagen Ticari Araç’ın Transporter ve Caddy, Amarok ve Crafter modellerinde standart olarak sunulan elektronik güvenlik ekipmanları arasında ESP, ARP (Yüke Duyarlı Devrilme Koruması), Prefill (Frenleme Hazırlığı), BAS (Fren Yardımcısı), FBS (Frenleme Desteği) ve EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı) gibi bir çok ilave geliştirilmiş aktif güvenlik sistemi yer alıyor. BSH’ın tercihi olan Caddy, standart olarak sunduğu ilave ekipmanlarıyla hem sürücü hem de yolcu güvenliğinde fark yaratıyor. 1,6 TDI motor seçenekleriyle satılan Caddy çok daha sessiz oluşu ve düşük yakıt tüketim değeriyle de dikkat çekiyor. Trendline ve Comfortline olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunulan Caddy, sınıfında ESP'nin standart olarak sunulduğu ilk araç olma özelliğine sahip. 7 ileri DSG şanzımanı ve Yokuş Kalkış Desteği seçeneğini de sunan tek ticari araç olan Caddy’nin 102 PS güce sahip TDI motoru, 100 km’de 5,2 litre gibi düşük yakıt tüketimi değeriyle öne çıkıyor. www.tasimacilar.com 20.07.2012/16:05