BP Gaz’dan TOBB’a önemli katkı

BP Gaz’dan TOBB’a önemli katkı

TOBB Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Meclisi Otogaz Komitesi Başkanlığı görevine BP Gaz Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürü Cem Önce getirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Meclisi Otogaz Komitesi üyeleri, Ankara TOBB binasında bir araya geldi. LPG’ye yönelik komite çalışmaları hakkında son bilginin aktarıldığı toplantıda, yeni Otogaz Komite Başkanı olarak Cem Önce’nin seçildiği duyuruldu.


Tecrübelerini TOBB’a taşıyacak
01 Ekim 2011 tarihinden bu yana BP Gaz Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Önce, son 15 yıldır BP Gaz’da Otogaz ve Dökmegaz alanlarında edindiği geniş operasyonel, teknik ve stratejik tecrübelerini TOBB LPG Meclisi Otogaz Komite Başkanlığı görevindeki çalışmalarına yansıtacak. BP Gaz’ın Türkiye’deki pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, şirketin pazarlama ve iletişim çalışmalarının hayata geçirilmesi, şirket büyümesi, pazarlama bütçesinin organize edilmesi ve ticari pazarlama aktiviteleri gibi konulardan sorumlu olan Önce, Müşteri Hizmetleri Departmanı’na da liderlik yapıyor. TOBB’daki görevi dışında Önce, aynı zamanda Petrol Sanayi Derneği (PETDER) ve diğer sektörel derneklerde de BP Gaz’ı temsil ediyor. Cem Önce kimdir?
1967 yılında doğan Önce, 1989 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. 1991 yılında profesyonel iş hayatına Mobil Oil’da başlayan Cem Önce, finans ve dahili kontrolörlük bölümlerindeki tecrübelerinden sonra BP ve Mobil Oil’in birleşmesiyle beraber 1997 yılında BP Dahili Kontrolörü olarak görevini sürdürdü. 1997’de BP Gaz bünyesine katılan Önce, sırasıyla Otogaz Satış Koordinatörlüğü, Dökme & Otogaz Bölge Satış Koordinatörlüğü ve Performans Planlama & Strateji Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Önce, performans artırma, satışların gelişmesi, operasyonel etkinlik ve yüksek motivasyonlu ekiplerin yaratılması gibi konularda bugüne kadar şirkete önemli katkılarda bulundu. www.tasimacilar.com 10.04.2012/17:40