BP, milli sporcuların arkasında

BP, milli sporcuların arkasında

Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan ve bu çerçevede Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin sponsoru olan BP, Milli Paralimpik takımında yer alan sporcularımızı uğurlayarak sporculara başarılar diledi.

Sporcularımız 29 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Londra’da yapılacak 2012 Paralimpik Oyunları’nda yüzme, atletizm, halter, masa tenisi ve okçuluk branşlarında BP’nin desteğiyle yarışacak. İstanbul WOW Hotel’de düzenlenen davete, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer ve BP Türkiye İletişim ve Medya İlişkileri Direktörü Murat Lecompte’nin yanı sıra Milli Paralimpik Komitesi üyeleri, federasyon başkanları, BP Türkiye yetkilileri ve basın mensupları katıldı. “yürekten destekleyeceğiz”
BP Türkiye olarak Milli Paralimpik takımının ve BP marka elçisi sporcuların heyecanını paylaştıklarını dile getiren Murat Lecompte,“Değerli sporcularımıza başarı dileklerimizi sunmak için bir araya geldik. Biliyorsunuz bu yıl BP Türkiye ailesi olarak 100. yılımızı kutlama heyecanı içindeyiz. Milli Paralimpik Takımı’na sağladığımız destek bizi en az 100. yılımızı kutlamak kadar heyecanlandırıyor. Bu, tüm çalışanlarımızla, bayilerimizle ve müşterilerimizle BP ailesi olarak hepimizi çok gururlandıran çok önem verdiğimiz bir girişim. 2012 Londra Paralimpik Oyunları’nda sporcularımızı yürekten destekleyeceğiz, inanıyorum ki başarılarıyla da gurur duyacağız” şeklinde konuştu. Türkiye Milli Paralimpik takımında yer alan ve BP desteği ile çalışmalarını sürdüren sporcular ve branşları şöyle; Çiğdem Dede – halter, Beytullah Eroğlu – yüzme, Kübra Öçsoy – masa tenisi, Nergis Altıntaş – masa tenisi, Özlem Baykız – yüzme, Semih Deniz – atletizm, Doğan Hancı – okçuluk. Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan BP, 100. yılı olan 2011’den başlayarak 2016 yılına kadar 5 yıl boyunca Türkiye Milli Paralimpik Takımına destek sağlayacak. www.tasimacilar.com 24.08.2012 Saat:14:41