BP Türkiye'de iki yeni atama

BP Türkiye'de iki yeni atama

BP Türkiye Akaryakıt İş Kolu’nda yeni yapılanma kapsamında Erol Varlık Akaryakıt Türkiye Bayi Satış Müdürü ve Yiğit Meral Akaryakıt Türkiye Yatırım Müdürü olarak yeni görevlerine başladı

BP Türkiye’nin, Akaryakıt Türkiye Perakende Liderlik Ekibi organizasyonunun yeni yapılanması kapsamında uzun yıllardır şirkette farklı pozisyonlarda görev yapmakta olan iki üst düzey yönetici, yeni görevlere atandı. Bu çerçevede, Performans ve Planlama Müdürü olarak görev yapmakta olan Erol Varlık, Temmuz 2016 tarihinden itibaren Akaryakıt Türkiye Bayi Satış Müdürü oldu. Akaryakıt Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapmakta olan Yiğit Meral ise Akaryakıt Türkiye Yatırım Müdürü görevini devraldı. Erol Varlık ve Yiğit Meral, bu görevlerinde Akaryakıt Direktörü Martin Thomsen’a bağlı olarak çalışacaklar.

Erol Varlık, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans eğitimi sonrasında aynı üniversitenin İşletme Yüksek Lisans programınını tamamladı. BP’ye 1999 yılında Akaryakıt Pazarlama Departmanı’nda Ürün Fiyatlandırma ve İş Analisti olarak katılan Erol Varlık,  sırasıyla Akaryakıt Saha Müdürü, İspanya-Portekiz-Fransa-Yunanistan ve Türkiye’den sorumlu Akdeniz Raporlama ve Konsolidasyon Analisti, Türkiye ve Yunanistan Akaryakıt Planlama Müdürü, Akaryakıt Pazarlama Destek Müdürü, Stratejik Ortaklıklar Müdürü ve BP Türkiye Planlama, Performans ve Raporlama Müdürü görevlerini yürüttü. Varlık, akaryakıt iş kolundaki tüm aşamaları detaylı olarak inceleme ve performanslarını analiz etme imkanını bulduğu bu önemli görevlerin ardından, 1 Temmuz 2016 itibarı ile BP Akaryakıt Bayi Satış Müdürü olarak görevine başladı. Erol Varlık, evli ve bir kız çocuğu babası.

Yiğit Meral, Orta Doğu Üniversitesi (ODTÜ) Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. BP’ye 1998 yılında katılan Meral, Akaryakıt iş kolunda İş Geliştirme Müdürü, Sistem Optimizasyon Müdürü, Fiyatlandırma ve İş Geliştirme Müdürü, Ticari Optimizasyon Ülke Müdürü, Ticaret Müdürü ve Pazarlama Müdürü gibi pek çok pozisyonda başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. En son 2011 yılından beri Akaryakıt Türkiye Satış Müdürü görevini yürüten Yiğit Meral, derin saha ve operasyon tecrübesini bundan böyle yatırımlar ekibine taşıyacak. Yiğit Meral, evli ve bir kız çocuk babası.

 

yigit-meral.jpg

erol-varlik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.