BP Türkiye’den defansif sürüş eğitimi

BP Türkiye’den defansif sürüş eğitimi

3. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi’ne sponsor olan BP Türkiye, standını ziyaret eden 45 şanslı katılımcıya Defansif Sürüş Eğitimi hediye etti.

BP Türkiye, ülkemizde karayolu trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı işbirliği ile, Ankara ATO Kongre ve Fuar Merkezi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi”ne sponsor oldu. Sempozyumda BP Türkiye standını İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile birlikte ziyaret eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, şirketi yol güvenliği alanında yaptığı uygulamalardan dolayı tebrik ederek, kongre katılımcılarına yönelik olarak emniyetli sürüş eğitimi düzenlediklerinden dolayı çok doğru ve faydalı bir çalışma gerçekleştirdikleri mesajını paylaştı.


45 kişiye defansif sürücü eğitimi
Sempozyumun ilk gününde BP Türkiye standını ziyaret eden katılımcılar, yol güvenliği konusunda sürücülere detaylı sürüş teknikleri eğitimi verilmesini sağlayacak olan “Bir günlük Defansif Sürüş Eğitimi” kazandılar. Eğlenceli “sürpriz anahtar” oyunu aracılığı ile sürpriz anahtarı bulan şanslı 45 katılımcı bir günlük “Defansif Sürüş Eğitimi” almaya hak kazandı. “Amacımız Karayolu güvenliğinin sağlanması“
BP Türkiye Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Murat LeCompte konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’deki faaliyetlerimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu 100 yılda faaliyette olduğumuz her alanda Sağlık, Emniyet, Çevre (SEÇ) ilkelerimizi her zaman ön planda tuttuk. Yol Güvenliği bilincinin sağlanması ve bu alandaki çalışmalarımız SEÇ uygulamalarımızın değişmez bir parçasıdır. Ülkemizde karayolu trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla, kamu ve özel sektör kuruluşları, üniversite ve sivil toplum kuruluşları mensuplarının bilimsel çalışmalarının karşılıklı olarak paylaşıldığı, uygulamacılarla bilim adamlarını bir araya getiren kongre, sempozyum gibi ortamların büyük yarar sağladığını düşünüyoruz. Yol güvenliği konusunda edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi bu tür platformlarda paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle, BP Türkiye olarak ‘Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi’ne destek vermekten büyük mutluluk duyduk.”


BP Türkiye’yi Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi’ nde temsil eden şirketin Kurumsal İletişim Koordinatörü Göksu Ardane, Akaryakıt Yol Güvenliği Koordinatörü Oytun Tezcanlı ve LPG Sağlık, Emniyet ve Çevre Mühendisi Aybike Yurtsever, BP standında konferans katılımcılarına yol güvenliği alanında yapılan eğitim, ölçümleme ve toplumsal projeler gibi uygulamaları aktardılar. www.tasimacilar.com 23.05.2012/10:40