BP Ultimate Euro Diesel ile 42 km daha fazla yol imkanı

BP Ultimate Euro Diesel ile 42 km daha fazla yol imkanı

BP, geliştirdiği yeni formülü BP Ultimate Euro Diesel ile yapılan testler sonucunda 42 km’ye kadar daha fazla yol kat edilebiliyor.

BP’nin Almanya’daki Global Yakıt Teknoloji Merkezi’nde geliştirilmiş formülü ile yenilenen BP Ultimate Euro Diesel, farklı marka ve model araçlar üzerinde yapılan testler sonucunda 42 km’ye kadar daha fazla yol yapma imkanı sağlıyor.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ve BP Ultimate Euro Diesel’in gelişmiş özellikleriyle ilgili bilgi vermek amacıyla Swissotel’de düzenlenen basın toplantısına markanın yeni yüzü olan Mustafa Sandal da katıldı.


2012 yılında Ar-Ge çalışmalarına yaklaşık 700 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding Türkiye’nin BP açısından önemli 5 pazardan biri olduğunu dile getirdi.

Türkiye’de 600 BP istasyonu

Türkiye’de yaklaşık 600 akaryakıt istasyonuyla hizmet veren BP’nin büyüme odaklı çalıştığının altını çizen Harding, 2013 yılında aileye 40 yeni istasyonun daha katılacağının müjdesini verdi.

Türkiye’ye yönelik yatırımların devam edeceğini açıklayan Harding “Müşterilerimize daha da fazla odaklanırken uluslararası faaliyetlerimizden elde ettiğimiz en iyi bilgileri ve deneyimi Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz. BP Ultimate Eurodiesel ürünümüz bu çerçevede kazandığı yeni performans ile inanıyoruz ki müşterilerimizin kaliteli ürün arayışlarına bir çözüm olacak” dedi.


“Sıradan dizellere göre daha güçlü”

Geliştirilmiş Ultimate Euro Diesel hakkında bilgi veren BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ise yaptığı konuşmada BP’nin akaryakıt alanında ulaştığı en yüksek teknolojilerden yararlanarak geliştirdiği Ultimate Euro Diesel’in Türkiye pazarında yer almasının gururunu yaşadıklarını söyleyerek “Euro Diesel üstün temizleme gücü ile sıradan dizel yakıtlara kıyasla önemli oranda güç ve performans katkısı sağlamanın yanı sıra 42 km’ye kadar daha fazla yol yapma imkanı sağlıyor” ifadelerine yer verdi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum